Sisata i guzata
Well-known member
Jos da otpjeva "ne zaboravi me" i dajem zadnjih 100 eura ako treba....Riđa Lolita sa predivnim glasom:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos da otpjeva "ne zaboravi me" i dajem zadnjih 100 eura ako treba....Riđa Lolita sa predivnim glasom:
Ma ne rugamo se mi nego ja hocu da provjerim nesto...Bilo mu je lijepo, sta se tu ima rugati
Fali mu još dio kako puši i jel lizao. Kad se piše recenzija treba to detaljno opisat kao što Big Joe Naprimjer piše. Ja mogu jedino napisat za Raissu ali posto je seksoral kako se već zove pisao da se derala i da je ova druga napusena zbunit ću narod samo.Treba ponekad i zaciniti temu malo.
A sto smo zgrijesili ako pitamo nekoga neke stvari.
Pa ne napadamo covjeka.
Uopce se ne rugamo, ako te nesto zanima u zivotu pitas.Bilo mu je lijepo, sta se tu ima rugati
Preporuka i od plovkaUopce se ne rugamo, ako te nesto zanima u zivotu pitas.
Evo covjek je lijepo odgovorio da je cura predivna kao osoba.
I ko ode da nece pogrijesiti.
Venty nasli smo ti iducu, 1200 krznenih pripremi i put na Vrbane.
O tom sam ja nedavno razmisljao ko kak ovi iz Michelina dodju na prepad u restoran da niko nezna da je ocjenjivac i poslije ocjenjuje ako zadovoljis sve kriterije dobis Michelinovu zvjezdicu.Treba uvest zanimanje pisač recenzija ja bi se odma prijavio za to i šta lijepo kod svake s plavog i sa ege s tim da bi mi se za Ruskinje trebalo dodatno plaćat zbog rizika zaljubljivanja i onda bi znali svi sve lijepo , a ne ovako ko padobranci jedno te isto jel bio ko, a o toj pisano 1000 recenzija davno mada bi i tada vjv bili neki koji opet nebi našli Recenziju i tražili broj i slike
Ne trebaš mi frende nalazit, nisam invalid.Uopce se ne rugamo, ako te nesto zanima u zivotu pitas.
Evo covjek je lijepo odgovorio da je cura predivna kao osoba.
I ko ode da nece pogrijesiti.
Venty nasli smo ti iducu, 1200 krznenih pripremi i put na Vrbane.
Još jedan ju nahvalio. Reko je frajer da je bio sve super kao da ide i sutra i da uzima 2h i da će gladovat ako treba jedno vrijeme da je život jedan. On je bio u4/5 mjesecu sad Nezz jel u zg jošPreporuka i od plovka
Venti ja i ti koristimo samo domace jel tak....Ne trebaš mi frende nalazit, nisam invalid.
Skupit cemo.... Ako smo skupljali za somija bice i za tebe...Ništa ak neće venty budem se ja žrtvovao ali jedini problem sto nisam pri parama . Pa bacim Recenziju
Kazes onda preporucujem ti, a ne našli smo ti.Isuse zajebancija, kaj se odmah ljutis.
Venti mozem li ti ja preporuciti...Kazes onda preporucujem ti, a ne našli smo ti.
Može, ako znasVenti mozem li ti ja preporuciti...
Izvini kroatista. A ne, kaze se oprosti kroatista.Kazes onda preporucujem ti, a ne našli smo ti.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|