Sisata i guzata
Well-known member
Citala... Dirnuto sam se osjetila...Recenzije Latine zadnji post....
Meni su suze došle na oči, ko Titanic i Notting Hill zajedno...Jura pročitaj 3 puta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citala... Dirnuto sam se osjetila...Recenzije Latine zadnji post....
Meni su suze došle na oči, ko Titanic i Notting Hill zajedno...Jura pročitaj 3 puta...
Pa čovjek je zaljubljive prirode . Eto zato ja bježim od Ruskinja.Recenzije Latine zadnji post....
Kao da je znao moju zivotnu pricu.Citala... Dirnuto sam se osjetila...
Ono zadnje... Placem....Jel to Venty pod novim nickom bacio recenziju?
Idem ga pitat jel to istina ili ne zeli ici iz drugog razloga opet....Ono zadnje... Placem....
Aj provjeri, ali vjerojatno ce ti zatrpat pp nakon prve porukeIdem ga pitat jel to istina ili ne zeli ici iz drugog razloga opet....
Neće ja ću rec da sam ja ljubomran dečko i da mi pusti curu, a ti reci da si ljubomoran muž i da ti ostavi ženu. Pa nek si misli kako može imat i dečka i mužaAj provjeri, ali vjerojatno ce ti zatrpat pp nakon prve poruke
I onda Kozjak uletava i trazi bonoveNeće ja ću rec da sam ja ljubomran dečko i da mi pusti curu, a ti reci da si ljubomoran muž i da ti ostavi ženu. Pa nek si misli kako može imat i dečka i muža
Ajde ti molim te provjeri.. Pitaj se boji da nece moci upravljat svojim osjecajima a ne prolaze nade u zajednicku buducnost...aj molim te..Aj provjeri, ali vjerojatno ce ti zatrpat pp nakon prve poruke
Ili ga pozovi da razjasnimo..Ajde ti molim te provjeri.. Pitaj se boji da nece moci upravljat svojim osjecajima a ne prolaze nade u zajednicku buducnost...aj molim te..
Onda je tek falio..
Ne mozemo.. To je jace od nas...Pustite čovjeka na miru
Jbg skapirao meTreba ponekad i zaciniti temu malo.
A sto smo zgrijesili ako pitamo nekoga neke stvari.
Pa ne napadamo covjeka.
Bilo mu je lijepo, sta se tu ima rugatiTreba ponekad i zaciniti temu malo.
A sto smo zgrijesili ako pitamo nekoga neke stvari.
Pa ne napadamo covjeka.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|