Sisata i guzata
Well-known member
Jaoo Jokis moj covjece, ti si gori od mene....Mislim da je moguce ako i jedna i druga strana prekinu sa tim sportom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoo Jokis moj covjece, ti si gori od mene....Mislim da je moguce ako i jedna i druga strana prekinu sa tim sportom
ja mislim da je nemoguce...Mislim da je moguce ako i jedna i druga strana prekinu sa tim sportom
Cvrsti karakteri i velika ljubav... Al to je vec malo veca filozofija....ja mislim da je nemoguce...
Isto pitanje kao da pitas da li postoje musko zenska prijateljstva.ja mislim da je nemoguce...
Ili ti njemu. Ventura je gospodin koji brani čast nas pokleklih.Al jbg na kraju se ipak vratio meni
A sta vi znate kako su sw ljudi upoznali.. Kao da ce netko pricat djeci ee mi smo bili kurva i musterija..konkretno znam curu koja se udala za klinentaIsto pitanje kao da pitas da li postoje musko zenska prijateljstva.
Sve se svodi na to da iznimke postoje, ali su toliko rijetke da vjvtno nikad neces naci nijednu.
Plava cura, kraca kosa?A sta vi znate kako su sw ljudi upoznali.. Kao da ce netko pricat djeci ee mi smo bili kurva i musterija..konkretno znam curu koja se udala za klinenta
E ne znam jel sad kraca al plava jePlava cura, kraca kosa?
Zato mod mene zove svaku vecer provjerava jesam medju zivima...I ona maserka sto ju je ubio vozac ubera isto..
Da me jebes , ono kad je Venty bio kod tebe 3 sata , ja već zavezao crni pojas i uzeo nunchake iz spajze , da se nisi javila zadnji čas , probio bih vrata , ona protuprovalnaZato mod mene zove svaku vecer provjerava jesam medju zivima...
Trebaju oboje biti cvrsti karakter i moze prerasti u veliku ljubavA sta vi znate kako su sw ljudi upoznali.. Kao da ce netko pricat djeci ee mi smo bili kurva i musterija..konkretno znam curu koja se udala za klinenta
Skuzila sam jbt 9 poruka na wappDa me jebes , ono kad je Venty bio kod tebe 3 sata , ja već zavezao crni pojas i uzeo nunchake iz spajze , da se nisi javila zadnji čas , probio bih vrata , ona protuprovalna
Pa znaš da bi provalio da se nisi javila , još bi ti i starog pokupio da mi dodje pomoćSkuzila sam jbt 9 poruka na wapp
Objasni starom ko je venturaPa znaš da bi provalio da se nisi javila , još bi ti i starog pokupio da mi dodje pomoć
Za Venturu si procijenila da nece radit sranja pa mu zato dajes nadu???Sjebano ti je to, ja sam imala jako puno takvih slucajeva... Probudis nadu iako je ne mislis budit vec si samo pristojna i onda kad ga spustis na zemlju prijetnje, uhodjenja, sranja...
nemam baš ništa protiv ventureMa znam ja da ces ti.meni napisat u pp ali mislim na ovu publiku ovdje, mozart, omega, jucie, svi su oni osim sombrera ovdje radi tebe...
Aa jbtt pa samo se zezam....Mislim da je on dovoljno inteligentan decko da to kuzi..Za Venturu si procijenila da nece radit sranja pa mu zato dajes nadu???
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|