Ja mu samo zelim dobro. Bez ikakvog interesa i koristi...A i ti znas da mu radis vise stete nego koristi...pogotova sa ovakvim porukama..To ti je onaj Marijole pricao protiv mene, ali moras znati da je on samo ljubomoran....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mu samo zelim dobro. Bez ikakvog interesa i koristi...A i ti znas da mu radis vise stete nego koristi...pogotova sa ovakvim porukama..To ti je onaj Marijole pricao protiv mene, ali moras znati da je on samo ljubomoran....
Al ja se samo ZAJEBAVAAAMM...Ja mu samo zelim dobro. Bez ikakvog interesa i koristi...A i ti znas da mu radis vise stete nego koristi...pogotova sa ovakvim porukama..
Ma zajebavaj sombrera ali di ces mi na Venturu.. znas da je on moja slaba tocka..Al ja se samo ZAJEBAVAAAMM...
UpravooOva trakavica postaje kao ruski klasik, opširno, predetaljno, dosadno i nikad kraja, 2000 stranica teško čitljivog štiva koje se vrti u krug, malo se volimo pa se ne volimo, onda nađemo novu zabavu pa se vratimo staroj ljubavi....
Da nije Juice i Omege koji bace po koju "bombu" bilo bi nečitljivo.
Hajde SiG i V odlučite se, da li hoćete ili nećete, ne može to tako, vi bi se jebali ali da vam ne uđe....
Okk, prelazim na tebe sadMa zajebavaj sombrera ali di ces mi na Venturu.. znas da je on moja slaba tocka..
Pa dobio si recenziju o meni...Ventura, vise mjeseci se bavimo s tobom a nijednu jedinu recenziju nam nisi napisao osim informacije da se Mila nije ljubila...daj nesto...
S ivim se slazem. Nista javno ni konkretno nije rekao.Ventura, vise mjeseci se bavimo s tobom a nijednu jedinu recenziju nam nisi napisao osim informacije da se Mila nije ljubila...daj nesto...
Pa kad se samo sa mnom vidja od 12.mjS ivim se slazem. Nista javno ni konkretno nije rekao.
Dobio sam o tebi ali di su tu druge...sta ti mislis da Ventura samo kod tebe hoda??Pa dobio si recenziju o meni...
Sto je najtuznije da....Dobio sam o tebi ali di su tu druge...sta ti mislis da Ventura samo kod tebe hoda??
Nemoras ga zaliti...bez brige.. napisao je on meni recenziju i za jednu drugu ali mi smo gospoda. Sto se pise na pp, ostaje na ppSto je najtuznije da....
Drago mi je ako je takoNemoras ga zaliti...bez brige.. napisao je on meni recenziju i za jednu drugu ali mi smo gospoda. Sto se pise na pp, ostaje na pp
Al jbg na kraju se ipak vratio meniDrago mi je ako je tako
hej . sombrera veliš? superMa zajebavaj sombrera ali di ces mi na Venturu.. znas da je on moja slaba tocka..
Kad ga jebes bzvz.Al jbg na kraju se ipak vratio meni
A kaj sam ja tu krivaKad ga jebes bzvz.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|