haha milkiš ga kad?Ma zajebavaj sombrera ali di ces mi na Venturu.. znas da je on moja slaba tocka..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha milkiš ga kad?Ma zajebavaj sombrera ali di ces mi na Venturu.. znas da je on moja slaba tocka..
On i sombrero su slicni. Sombi cijeli dan laje ali na kraju dana se uvuce zeni u krevet. Tako i ventura. Kurva se okolo ali vrace se kod tebe jer mu je tamo valjda najtoplije...Al jbg na kraju se ipak vratio meni
Pa iskreno da meni ovak nes non stop radis ne bih znao vise sto je istina a sto ne, jel stvarnos mislis ili ne, i vjvtno bih stvarno bio jako povrijeden (govorim, da sam kao V).A kaj sam ja tu kriva
Pa meni drago zbog njega, ja sam ga rekla izvest van da vidi dobre picke a ne PO cim se otvore klubovi...On i sombrero su slicni. Sombi cijeli dan laje ali na kraju dana se uvuce zeni u krevet. Tako i ventura. Kurva se okolo ali vrace se kod tebe jer mu je tamo valjda najtoplije...
ja čekam proljećeOn i sombrero su slicni. Sombi cijeli dan laje ali na kraju dana se uvuce zeni u krevet. Tako i ventura. Kurva se okolo ali vrace se kod tebe jer mu je tamo valjda najtoplije...
Pitaj u pp.Ventura, vise mjeseci se bavimo s tobom a nijednu jedinu recenziju nam nisi napisao osim informacije da se Mila nije ljubila...daj nesto...
Pa poanta svega je da je njemu ok kad se vidimo a na forumu se zna da je zajebancijaPa iskreno da meni ovak nes non stop radis ne bih znao vise sto je istina a sto ne, jel stvarnos mislis ili ne, i vjvtno bih stvarno bio jako povrijeden (govorim, da sam kao V).
Neznam sto komunicirate privatno, i dal zna sve tocno. Al ovako javno....
Ako zna ok.Pa poanta svega je da je njemu ok kad se vidimo a na forumu se zna da je zajebancija
Ma znam ja da ces ti.meni napisat u pp ali mislim na ovu publiku ovdje, mozart, omega, jucie, svi su oni osim sombrera ovdje radi tebe...Pitaj u pp.
Nema 16 godina da za svaku recenicu moram naglasit zajebavam se.... To mi je mrsko...Ako zna ok.
Upravo. Mozes neku šturu bacit, nemoras u detalje.Ma znam ja da ces ti.meni napisat u pp ali mislim na ovu publiku ovdje, mozart, omega, jucie, svi su oni osim sombrera ovdje radi tebe...
Sve stoji samo nikad neznas sto netko stvarno gaji u dusi.Nema 16 godina da za svaku recenicu moram naglasit zajebavam se.... To mi je mrsko...
Ko zna sta ja gajim u dusi... Nitko, i nikog to ne zanima....Sve stoji samo nikad neznas sto netko stvarno gaji u dusi.
Pokušavam sa sok terapijom , ali Venty se neda , pre jaka magija , moram se savjetovati s egzorcistimaMod, hoces ti Venturi otvoriti oci i izvuci ga iz kandzi vjestice ili si i ti odustao od njega?
Polako ovo je tek treći scenario.Ova trakavica postaje kao ruski klasik, opširno, predetaljno, dosadno i nikad kraja, 2000 stranica teško čitljivog štiva koje se vrti u krug, malo se volimo pa se ne volimo, onda nađemo novu zabavu pa se vratimo staroj ljubavi....
Da nije Juice i Omege koji bace po koju "bombu" bilo bi nečitljivo.
Hajde SiG i V odlučite se, da li hoćete ili nećete, ne može to tako, vi bi se jebali ali da vam ne uđe....
Sad se upravo vracam staroj ljubaviPolako ovo je tek treći scenario.
1. Klapa 3. Put.Polako ovo je tek treći scenario.
Znacii doslovno nismo se pomakli od 23.121. Klapa 3. Put.
Akcija !!!!
Mislim da je moguce ako i jedna i druga strana prekinu sa tim sportomEe ovo je zanimljiva tema.. Sta mislite jel moguca ljubav klijenta i bivse kurve? Komentari...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|