Sisata i guzata
Well-known member
Tema i sluzi za zajebanciju..A istina je u pp u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ide ono kad ti ljubav kaze haj, pamet baj-bajAa jbtt pa samo se zezam....Mislim da je on dovoljno inteligentan decko da to kuzi..
Ne brini , stari ti sve zna , skenirao ga je od glave do pete . Ventica , caca od SIG je bio omladinski prvak bivše države u boksu (poluteška kategorija ) , sada je već teška kategorija , ali je još uvijek brz u nogama i razornog udarca .Objasni starom ko je ventura
Zla luda kucka sta cesKako ide ono kad ti ljubav kaze haj, pamet baj-baj
Ee to mi je bio bivsi jebacNe brini , stari ti sve zna , skenirao ga je od glave do pete . Ventica , caca od SIG je bio omladinski prvak bivše države u boksu (poluteška kategorija ) , sada je već teška kategorija , ali je još uvijek brz u nogama i razornog udarca .
Pa daj onda nadi mu neku pa ga ja vise necu moc zajebavatiKako ide ono kad ti ljubav kaze haj, pamet baj-baj
Naso sam mu vec.Pa daj onda nadi mu neku pa ga ja vise necu moc zajebavati
Ajde i to da vidim... Bas me zanima..Naso sam mu vec.
Sljedeca je Anđelina....
Poslije Anđeline ide Nina rudes kod hotela wienna..itdNaso sam mu vec.
Sljedeca je Anđelina....
Tebe Marijole mora pojebat inače mira na ovim prostorima neće bitiZla luda kucka sta ces
Al sad mi ko otac dode...Ee to mi je bio bivsi jebac
Ooopaa i na izlet ga vodis malo do Austrije.. Fajn, fajn...Poslije Anđeline ide Nina rudes kod hotela wienna..itd
Prica o plitkom potoku...Tebe Marijole mora pojebat inače mira na ovim prostorima neće biti
Vraca se iz Au.. prvi na redu je Ventura. Poslije meneOoopaa i na izlet ga vodis malo do Austrije.. Fajn, fajn...
Daj oglas na plavomZnas sta bi ja... Nesto novo... Nesto sto jos nisam...
Steta.. Trebao si ga malo provesti kroz grad...Vraca se iz Au.. prvi na redu je Ventura. Poslije mene
Nisam ja vise ta kategorijaDaj oglas na plavom
Ima tamo pufova dobrih pa daj iskoristi mastu.. Nemoj mu tu ove bakice pokazivatSteta.. Trebao si ga malo provesti kroz grad...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|