Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebaš se zabijati u Čehinje pa ih nećeš razumjeti što govore...E pa zato prije 3 godine u Makarskoj kad sam ulazio u vodu zabio se u neku žensku. I to neku ljutu . Bila ženska ,a ono sise baš velike i ja se zagledao u nju i kak je ona izlazila iz vode, a ja ulazio ja gledo u nju i ulazim u vodu , a druga taman izlazi iz vode u pličaku i zabim se u nju . I dođe mi ta živčana Alo ba đe gledaš jesi normalan daj gledaj kud hodaš, a ne ko muha bez glave. Sad ja oću bit kulturan i lijepo joj se ispričam . Kaže ona koji kurac se ti ispričavaš gledaš tamo pičke razmisljaš kurcem i ne gledaš kud ideš i gaziš ljude okolo ne prihvatam ispriku. Daj ba gledaj malo ispred sebe a ne oko sebe. Sam znam da je ta imala manje sise od ove u koje se ja zagledao
One bi ga satrale. Kaj bi jadan s njima...Trebaš se zabijati u Čehinje pa ih nećeš razumjeti što govore...
Eto kad ja onu sisatu gledao i zanimalo me kakvo dupe ime pa se zabio u ljutu Bosanku. Pitanje kako bi Čehinja reagirala.Trebaš se zabijati u Čehinje pa ih nećeš razumjeti što govore...
Opet nešto.kriv Patak.Patak ti s tim pjesmama dodes ko saka u oko...
Prvo bi te primila za muda i od stiska bi se sam potopio u 20 cm mora a zatim bi ti pridrzala glavu da nemozes do zraka jedno minutu dvije to je u najboljem slucaju, u najgorem se pridruzi i njen muz na trojkuEto kad ja onu sisatu gledao i zanimalo me kakvo dupe ime pa se zabio u ljutu Bosanku. Pitanje kako bi Čehinja reagirala.
Varaš se...one su raj za slobodoumne kao naš Jura...One bi ga satrale. Kaj bi jadan s njima...
Kad bi ti rekao koliko je bilo akcija kraj drvenog muža u krevetu...taj češki mindset je čudo jedno...Prvo bi te primila za muda i od stiska bi se sam potopio u 20 cm mora a zatim bi ti pridrzala glavu da nemozes do zraka jedno minutu dvije to je u najboljem slucaju, u najgorem se pridruzi i njen muz na trojku
Te su onda ludje i od Bacha, ajde Bach ima realisticne lutke, ali drveni muzevi?!Kad bi ti rekao koliko je bilo akcija kraj drvenog muža u krevetu...taj češki mindset je čudo jedno...
Kako se kod vas kaže kad popiješ litru loze i odrveniš se?Te su onda ludje i od Bacha, ajde Bach ima realisticne lutke, ali drveni muzevi?!
Ma znam, zajebavam seKako se kod vas kaže kad popiješ litru loze i odrveniš se?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|