Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To me podsjetilo sad kad sam skoro izazvao rastavu braka između poljskog para. Kako je do tog skoro došlo je privatna stvarČeha možeš napiti...Poljaci su zajebani i agresivniji...znaš kad kažu da Maradona i Messi drugačije udaraju loptu...e tako na ovima vidiš da drugačije drže čašu i piju...viša je to liga...
To je za gejeve hahah. Zezam se. Lovimo i tamo. Malolakša voda od ontaria. Tu smo imali rekord 510 kg za 2 dana. Nas dvojicaPitanje za Sombija:sombi zasto ne pecate na rakitije jezeru...mi smo jucer svratili kad smo se vracali i ima na desetke ribica sa kampovima i satorima tamo... Ima i odlicna pizzeria u krugu.. Priroda, suma a nije tolika divljina
Da pa meni to dobro izgleda... Ali za seks bas nije jer je hrpa ljudi tamo i kamp, lokali...To je za gejeve hahah. Zezam se. Lovimo i tamo. Malolakša voda od ontaria. Tu smo imali rekord 510 kg za 2 dana. Nas dvojica
same skoče na vagu i vrate se u jezero...ajd laži negdje drugo...sigurno ste dinamit bacali..To je za gejeve hahah. Zezam se. Lovimo i tamo. Malolakša voda od ontaria. Tu smo imali rekord 510 kg za 2 dana. Nas dvojica
Ima veliko i malo jezero i put po sredini u sumu iz koje nas je navigacija izvuklaDa pa meni to dobro izgleda... Ali za seks bas nije jer je hrpa ljudi tamo i kamp, lokali...
Takav kadar...Hej SIG imaš srcoliko lice
Na vodi je druga pjesma. Uh nemoj sigi. Već te zamišljam tamoDa pa meni to dobro izgleda... Ali za seks bas nije jer je hrpa ljudi tamo i kamp, lokali...
Da na wapu sam vidioTakav kadar...
Hahqh kozjak. Nemaš pojma s kakvim majstorom pišeš hahha. I sve puštene žive i zdrave natrag u vodusame skoče na vagu i vrate se u jezero...ajd laži negdje drugo...sigurno ste dinamit bacali..
To sam cula da je takvo pravilo da se pustajuHahqh kozjak. Nemaš pojma s kakvim majstorom pišeš hahha. I sve puštene žive i zdrave natrag u vodu
Ima 3 jezera. Keč. Finzula i tempoIma veliko i malo jezero i put po sredini u sumu iz koje nas je navigacija izvukla
Jos me nisi obrisao.. Cekas nekoga sa 2 bitcoinaDa na wapu sam vidio
E trece nismo nasliIma 3 jezera. Keč. Finzula i tempo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|