Kozjak Dida
Well-known member
Molim startnu poziciju. 2 na 17 i 2 na 12 je bitna razlika..Nego ja sam sad bas zagrizo i razmisljam kako pomoc Juri.
Uglavnom evo uspio sam ga nategnut za cijelih 2...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim startnu poziciju. 2 na 17 i 2 na 12 je bitna razlika..Nego ja sam sad bas zagrizo i razmisljam kako pomoc Juri.
Uglavnom evo uspio sam ga nategnut za cijelih 2...
Ma nije bitna startna pozicija, bitno je jel njemu tih 2 milimetra od pomociMolim startnu poziciju. 2 na 17 i 2 na 12 je bitna razlika..
Sport sigurno. A i forum, život.Mislis ovaj sport ili ovaj forum?
Isprika na upadici, Venti ovo se uopće ne bi trebalo shvaćati, samo prepustiti...Nije svađa. Možda drukčije shvaćamo sve ovo.
Jel ti dozivljavas ovo ozbiljno ili?Sport sigurno. A i forum, život.
Jbt zadnjih dva tjedna osjecam se kao na filozofskom fakultetu....Isprika na upadici, Venti ovo se uopće ne bi trebalo shvaćati, samo prepustiti...
Ovo je opet privatna stvarJel ti dozivljavas ovo ozbiljno ili?
Ma cenat može navući da ga lagano batićem izmlati pa natekne...jebe nas ovaj drugi cmMa nije bitna startna pozicija, bitno je jel njemu tih 2 milimetra od pomoci
Potpisujem.Isprika na upadici, Venti ovo se uopće ne bi trebalo shvaćati, samo prepustiti...
Necu vise razgovarat s tobom... Zasto? Privatna stvarOvo je opet privatna stvar
Jucie... Ono je bilo sve samo ne zajebancija... Znas i sam...Potpisujem.
Ne bih nikoga u stvarnosti shvacao isto kao i ovdje, jer sam uvjerenja da smo ovdje svi nekom drugom svrhom.
Svrhom neke price, zajebancije i dobre zabave uz ogromnu dozu humora.
Neke likove da sretnem na javi ( ako ne glume ovdje ) šprintao bih kao što nisam od 1994 kad su me hvatala 2 pit bulla na Mertojaku...Potpisujem.
Ne bih nikoga u stvarnosti shvacao isto kao i ovdje, jer sam uvjerenja da smo ovdje svi nekom drugom svrhom.
Svrhom neke price, zajebancije i dobre zabave uz ogromnu dozu humora.
Znam, ali opet i u svemu tome imaaa.....Jucie... Ono je bilo sve samo ne zajebancija... Znas i sam...
A sex? Pomirbeni? Bez riječi? Samo uzdasi i strast u zraku?Necu vise razgovarat s tobom... Zasto? Privatna stvar
Ma vrlo malo kazem ticak bi rekla da sam se ja i zajebavala malo.. Ali on nijeZnam, ali opet i u svemu tome imaaa.....
Svi ostaliLaku noc Sigy
Noc svi ostali
Ja sam prvi fight odmah detektirao pa mi više nije bilo zanimljivo. Kako moj Venti zna reć " dosadni su mi "Jucie... Ono je bilo sve samo ne zajebancija... Znas i sam...
Noć, i ne provodi pokuse više.Laku noc Sigy
Noc svi ostali
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|