Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravak netocnog navoda: "Privatna stvar"!To je privatno.
Ti baš voliš da se o nečemu piše. Meni je sve jasno.Mislis da je ljut na venturu?
A jbt uvijek napises nesto sto ja ne razumijem i sto se moze protumacit na vise nacinaTi baš voliš da se o nečemu piše. Meni je sve jasno.
Pa imaš intuiciju.A jbt uvijek napises nesto sto ja ne razumijem i sto se moze protumacit na vise nacina
Pa imam... I to je problem.Pa imaš intuiciju.
Točno, ali nisam htio da ispadne da provociram....inače Marijole se pasivizirao taman kad sam došao na forum ( premda neki misle drugačije ) tako da mi nije bio u fokusu...Ispravak netocnog navoda: "Privatna stvar"!
Bilo smo najjaci bas kad ste ti i Hobo bili..kraj cetvrtog mj, pocetak petog... Samo vec su prestale svade.. Nesto maloTočno, ali nisam htio da ispadne da provociram....inače Marijole se pasivizirao taman kad sam došao na forum ( premda neki misle drugačije ) tako da mi nije bio u fokusu...
Nije se ništa dogodilo preko noći.Nije da se nesto pise.. Najiskrenije me zanima sto se dogodilo preko noci,a ti Venti kazes da znas..
A vec ste duze u svadji?Nije se ništa dogodilo preko noći.
Taj dio sam pratio i točno znam što se događalo.Bilo smo najjaci bas kad ste ti i Hobo bili..kraj cetvrtog mj, pocetak petog... Samo vec su prestale svade.. Nesto malo
Sto? Jel privatna stvar?Taj dio sam pratio i točno znam što se događalo.
Apsolutno.Sto? Jel privatna stvar?
Nije svađa. Možda drukčije shvaćamo sve ovo.A vec ste duze u svadji?
Mislis ovaj sport ili ovaj forum?Nije svađa. Možda drukčije shvaćamo sve ovo.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|