Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ti pretpostavljas?Znam kako ljudi razmišljaju
Pritajio se:Nego Jura, a da ti probas sa nekom romantikom i nekom sprehom, mozda ne ide ona direkt u glavu?
Kozjak ti toliko dobro analiziras i zakljucujes jbt da me iznenadujes svaki dan sve vise.. Ajde reci i zasto se Marijole ne javlja venturi?Pritajio se:
a) nateže ga na 18
b) masira Sombija da ga ubaci preko veze
c) dobio termin i obavještava ljude po selu
NaravnoJel postoji mogućnost više odgovora?
Definitivno bPritajio se:
a) nateže ga na 18
b) masira Sombija da ga ubaci preko veze
c) dobio termin i obavještava ljude po selu
Ne treba. I ja sam analitičar.Kozjak ti toliko dobro analizira ćs i zakljucujes jbt da me iznenadujes svaki dan sve vise.. Ajde reci i zasto se Marijole ne javlja venturi?
Iskreno, sa Moderatorom, Marijolom i Venturom ( premda mi je drag ) nisam uspostavio skoro nikakvu komunikaciju pa ih i ne analiziram premda imam mišljenje ( kao i svako ). Opservacije o Venturi su bile iskrene i dobronamjerne i isprika ako su zadirale u privatno. Marijole ima neke veze sa ovim mojim južnim krajevima mislim a to bi mnogo toga objasnilo.Kozjak ti toliko dobro analizira ćs i zakljucujes jbt da me iznenadujes svaki dan sve vise.. Ajde reci i zasto se Marijole ne javlja venturi?
To ti je ko na ispitu u autoskoli moras sam procijenit kad ima vise odgovora te iste zaokruzitiJel postoji mogućnost više odgovora?
Mislis da je ljut na venturu?Iskreno, sa Moderatorom, Marijolom i Venturom ( premda mi je drag ) nisam uspostavio skoro nikakvu komunikaciju pa ih i ne analiziram premda imam mišljenje ( kao i svako ). Opservacije o Venturi su bile iskrene i dobronamjerne i isprika ako su zadirale u privatno. Marijole ima neke veze sa ovim mojim južnim krajevima mislim a to bi mnogo toga objasnilo.
To je privatno.Mislis da je ljut na venturu?
Koliko za informaciju?To je privatno.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|