Sisata i guzata
Well-known member
Daj objaviiiA ima još desetak nenapisanih za domaće i jedna za stranu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj objaviiiA ima još desetak nenapisanih za domaće i jedna za stranu
Svega 3,4 što je spomenuo u ovih nekoliko mjeseci.Isao je i on, naravno isao je i plovak ali on je bio kod vise domacih.. Ali on funkcionira recenzija za recenziju...
Mi smo "analitičari"Ovdje se razgovara kao da se radi o krahu burze 2008. godine...
On ide od 2012...a ide skoro svaki tjedan..Svega 3,4 što je spomenuo u ovih nekoliko mjeseci.
Venti, Plovak je NBA nemoj to gledati tako...I on se puno hvalio da ide a na kraju i nije toliko išao. Više je Plovak.
Dan prije.Mi smo se nasli dan nakon potresa mislim...
Ovo nisam shvatilaVenti, Plovak je NBA nemoj to gledati tako...
A objavit ću neke, kad ulovim vremena. Nisam mogao naći oglase pa nisam htio pisati ovako bez konkretne reference.Daj objaviii
Ma neee.. Znas da si me pitao jel se vidimo jer bio je potres? Tako nesto?Dan prije.
Ne stoji ti to...osoba sa 7 mačaka ne može biti baš takva...Jesam li ja znala biti bahata i bezobrazna
Nije. Znam da nisi htjela ništa pisati na forumu taj dan zbog potresa.Ma neee.. Znas da si me pitao jel se vidimo jer bio je potres? Tako nesto?
Ali znala sam biti jel da? Mislim tu..Ne stoji ti to...osoba sa 7 mačaka ne može biti baš takva...
Aha... Mali potres je bio? Onaj prije? Jel se sjecam da si me pitao jel se vidimo, bio je potresNije. Znam da nisi htjela ništa pisati na forumu taj dan zbog potresa.
A žensko...evo ti hintOvo nisam shvatila
Bigijeva RaisaaNisam dugo bio kod neke, a mame me ove Raissa i Mia. A kad sad jebem redovito pa mi je žao davati pare, ali Miju bih rado probao, čak radije nego Raissu...
Ali kakve veze plovak ima s njimaA žensko...evo ti hint
Puno crnaca ...
To je mislim drugi put. Manji potres.Aha... Mali potres je bio? Onaj prije? Jel se sjecam da si me pitao jel se vidimo, bio je potres
Pitajte mene, uzmite u obzir da su bila 2 potresaMa neee.. Znas da si me pitao jel se vidimo jer bio je potres? Tako nesto?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|