old&ugly
Well-known member
ZASTRAŠUJUĆE, to ne može biti sa Božje strane, đavooooZato ja i ne idem...zena sa 9 macki..sumnjivo mi je to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZASTRAŠUJUĆE, to ne može biti sa Božje strane, đavooooZato ja i ne idem...zena sa 9 macki..sumnjivo mi je to
A vidim da radi nered i sa Varaždicima i MeđimurcimaZASTRAŠUJUĆE, to ne može biti sa Božje strane, đavoooo
A ti javno nahvališ, a onda u pp kažeš da i nisu nešto.E moj Ventura, dzabe mi trud i preporuke...nikad od tebe jebaca pravih picki...
Posvadila je tamo cijeli forum .A vidim da radi nered i sa Varaždicima i Međimurcima
Definitivno bi Marijole mogao tu nešto učiniti, samo ne zaboravi glogov kolac i češnjak. I srebrni metak , sa naglaskom na metakMačke su joj kod staraca . Jbg , čini se meni da si ti nju omagijao . Guza je tvoja
Koje to cure Ventura ? Ja ću ti reći pravu istinu . Rekao je Marijole da mogu biti tvoj mentor , ako me želiš.A ti javno nahvališ, a onda u pp kažeš da i nisu nešto.
ovo si dobro napisao. neusporedivoE ovo je stvarno za psihijatriju, i to onu ograničavajuće slobode kretanja, nakon Balaševića staviti ovoga, kako mu je ime uopće!!!!!!!!!
O kome i cemu pricamo VenturaA ti javno nahvališ, a onda u pp kažeš da i nisu nešto.
Hej Marijole, nemoj početi sumnjati u svoju prosudbe. Nije do tebe, samo i isključivo je stvar da je Vent zaljubljenO kome i cemu pricamo Ventura
Za one koje sam te pitao si rekao si da ti je samo Andreja dobra.O kome i cemu pricamo Ventura
Nista nisam slagao...nema.trenutno dobrih iako zaboravljas onu kod koje si bio neki danZa one koje sam te pitao si rekao si da ti je samo Andreja dobra
Andreja je dobra cura .Za one koje sam te pitao si rekao si da ti je samo Andreja dobra.
Nisam bio, nije mi se javila.Nista nisam slagao...nema.trenutno dobrih iako zaboravljas onu kod koje si bio neki dan
Sve dobre, za 15-20 minuta.Andreja je dobra cura .
Ana Rudeš ti je dobra cura.
Viktorija ti je dobra cura.
Mala Ela ti je isto dobra, odlična .
To ti je Marijole preporučio , to su sve dobre i odlične cure .
Za ovu nabrojanu postavu dajem ruku na panjAndreja je dobra cura .
Ana Rudeš ti je dobra cura.
Viktorija ti je dobra cura.
Mala Ela ti je isto dobra, odlična .
To ti je Marijole preporučio , to su sve dobre i odlične cure .
Ove prve 3 će pošteno odraditi posao . Nisu jbt one kao SiG da dođeš na kampiranje 3 sata , to nema nigdje ili jako rijetko .Sve dobre, za 15-20 minuta.
javi se u ppZa ovu nabrojanu postavu dajem ruku na panj
Jedino što Andrea više nije u poslu
A što se tiče 15-20 minuta e to je tvoj problem mr. V jer očito kad si u akciji misliš na vješticu
Ali niti ne gledaju na sat, tako da su i po tome fleksibilneOve prve 3 će pošteno odraditi posao . Nisu jbt one kao SiG da dođeš na kampiranje 3 sata , to nema nigdje ili jako rijetko .
jbt gadan si ti oldy. sredio si ti dosta toga hahaAli niti ne gledaju na sat, tako da su i po tome fleksibilne
Ne, uopće nisam, češće sam se okrenuo na vratima.jbt gadan si ti oldy. sredio si ti dosta toga haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|