koja ti je bila najbolja?Ne, uopće nisam, češće sam se okrenuo na vratima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja ti je bila najbolja?Ne, uopće nisam, češće sam se okrenuo na vratima.
Idemo na ppkoja ti je bila najbolja?
Metak svakako... Samo sto jedan nece biti dovoljan....Definitivno bi Marijole mogao tu nešto učiniti, samo ne zaboravi glogov kolac i češnjak. I srebrni metak , sa naglaskom na metak
Shvacam da se bojis, s razlogom)Uvjeravam te da ni ja niposto ne zelim da postanes moj klijent )Za tebe sam rezervirala poseban krug paklaZato ja i ne idem...zena sa 9 macki..sumnjivo mi je to
Svrsila sam dva puta...Ventura je razvalio već SiG, ova nemre hodat od njega . Što je fakat s ostalim curama ?
Steta da Andreje vise nemaZa ovu nabrojanu postavu dajem ruku na panj
Jedino što Andrea više nije u poslu
A što se tiče 15-20 minuta e to je tvoj problem mr. V jer očito kad si u akciji misliš na vješticu
Je li mu naplatiš seansusl SiG? Naravno da naplatiš jer ti je on ipak klijent.Stvar Venture i mene je ta sto je meni iskreno ugodno u njegovu drustvu i ne gledam kako ga financijski iskoristiti vec usreciti. Probajte to nadmasiti...btw kuzim da vama koji ste bili samnom ni jedna vise nije dobra poslije mene.. To je to prokletstvo....
Dva ili tri puta?Svrsila sam dva puta...
Ne naplatim. U tome i je stvar.Ja na njemu ne zaradjujem i zato se ne osjeca kao klijent...Sta mislite, koliko sam trebala naplatit 3 i pol sata sa svime... Koliko bi kod prostitutke to platili?Meni bi iskreno bilo zao da zaradjujem na njemuJe li mu naplatiš seansusl SiG? Naravno da naplatiš jer ti je on ipak klijent.
Pa zašto ga žališ SiG nije on socijalni slučaj? SiG sudeći prema tvom opusu u zadnje vrijeme ti si se zaljubila u Venturu i zato si ga stalno mamila u svoje odaje te omalovažavala druge kurve. I SiG prekršila svoj codex kurvarius ali možda ispadne sretno za oboje.Ne naplatim. U tome i je stvar.Ja na njemu ne zaradjujem i zato se ne osjeca kao klijent...Sta mislite, koliko sam trebala naplatit 3 i pol sata sa svime... Koliko bi kod prostitutke to platili?Meni bi iskreno bilo zao da zaradjujem na njemu
Istinabtw kuzim da vama koji ste bili samnom ni jedna vise nije dobra poslije mene..
Nadam se da je i ovo istinaSvrsila sam dva puta...
Svi Balasevicevi citati upuceni su njemu... A zaljubila sam se u njega jer ga ne dozivljavam kao musteriju, niti on to je.. On je nesto posebno, nesto sto se samo jednom desi, nesto sto me privlaci i intrigira... Nije tako bilo u pocetku, bio je jedan u moru drugih koji su mi pisali u pp... Sve se promijenilo kad sam mu dala broj, poruka po poruka, noc po noc, i svake noci bila sam sve vise njegova do dan danas kada vise ne bih mogla zamisliti zivot bez njegove prisutnosti...Pa zašto ga žališ SiG nije on socijalni slučaj? SiG sudeći prema tvom opusu u zadnje vrijeme ti si se zaljubila u Venturu i zato si ga stalno mamila u svoje odaje te omalovažavala druge kurve. I SiG prekršila svoj codex kurvarius ali možda ispadne sretno za oboje.
E to je taj osjećaj zadnja 2 mjesecaAli ovaj osjecaj je nesto sto zelim svakome da dozivi, sreca i bol u istom pakovanju...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|