Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jucer bila sa venturom i to je sve....cijeli vikend posvetio ženici. šta ima novog? osim da mi umro najveći pjesnik
Moš mislit.Varazdinci su novi "zasto ne zele 30 minuta"... Ljudi drze forum na zivotu
Odi tam na temu , ako se usudiš . Još malo i Sig je njihova.Moš mislit.
Što ću tamo. Svi su nekulturni.Odi tam na temu , ako se usudiš . Još malo i Sig je njihova.
Misliš do 5 tjedana i kraće?!?!?Pa onak sve veze i simpatije mi traju 5+godina pa si mislite
E moj Ventura, dzabe mi trud i preporuke...nikad od tebe jebaca pravih picki...Hvala Ventura na prekrasnim trenucima, bilo je prelijepo
Sad su se upristojili . Mogao bi im malo prenijeti svoja iskustva iz Zagreba . Dečki se žale na naše cure .Što ću tamo. Svi su nekulturni.
E ovo je stvarno za psihijatriju, i to onu ograničavajuće slobode kretanja, nakon Balaševića staviti ovoga, kako mu je ime uopće!!!!!!!!!
Marijole i ja sam malo razočaran, mislio sam da ćeš ti kao mentor uspjetiE moj Ventura, dzabe mi trud i preporuke...nikad od tebe jebaca pravih picki...
Kolega, misliš da ima svrhe "otvarati Venturi oči"????E moj Ventura, dzabe mi trud i preporuke...nikad od tebe jebaca pravih picki...
Nema svrhe...omađijala ga vjestica )Kolega, misliš da ima svrhe "otvarati Venturi oči"????
Priiznajem poraz, dajem otkaz.. sad se ti primi posla...Marijole i ja sam malo razočaran, mislio sam da ćeš ti kao mentor uspjeti
Rekla mi je danas da si ti slijedećiNema svrhe...omađijala ga vjestica )
Dugo ja tvrdim da je ona "zločin i kazna" a vještice ponekad imaju svijetlih trenutaka, a kod SiGy ih nema. Srce kameno i proračunato!!!!!!Nema svrhe...omađijala ga vjestica )
Zato ja i ne idem...zena sa 9 macki..sumnjivo mi je toRekla mi je danas da si ti slijedeći
Mačke su joj kod staraca . Jbg , čini se meni da si ti nju omagijao . Guza je tvojaZato ja i ne idem...zena sa 9 macki..sumnjivo mi je to
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|