Sisata i guzata
Well-known member
Ja radim to iskljucivo
Iz ljubavi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam jucer bila sa Venturom, meni dovoljno za tjedan danaA poslije karat
Sa Venturom uvijekSig tak je bilo dobro??
E SiG kako mu sada kompenziraš kada te Ventura Ve prebolio pa ga ponovo hvataš u svoju mrežu. Koja si ti lukavica a on ponovo nasjeda.Sa Venturom uvijek
Demonstriram MOC... Tek sam pocela...E SiG kako mu sada kompenziraš kada te Ventura Ve prebolio pa ga ponovo hvataš u svoju mrežu. Koja si ti lukavica a on ponovo nasjeda.
Sad cete vidjet kak ce padat jedan po jedan....Demonstriram MOC... Tek sam pocela...
E jbg SiG, jedino kako je moguće izaći iz tvog zagrljaja ovisnosti je izbrisati tvoje brojeve i fotke. Drugog načina nema. Za Venturu je bolje to uraditi čim prije jer mi se čini da se opet zatelebao u tebe.Demonstriram MOC... Tek sam pocela...
Teško onome koga ti naciljaš. Pada jadnik kao jelen lopata na Brijunima.Sad cete vidjet kak ce padat jedan po jedan....
*lopatarTeško onome koga ti naciljaš. Pada jadnik kao jelen lopata na Brijunima.
Ajd bar netko jebeSa Venturom uvijek
Imam ja vise brojevaE jbg SiG, jedino kako je moguće izaći iz tvog zagrljaja ovisnosti je izbrisati tvoje brojeve i fotke. Drugog načina nema. Za Venturu je bolje to uraditi čim prije jer mi se čini da se opet zatelebao u tebe.
A evo zapelo nestoNema moje inspiracije.bok. vidim sig opet u formi.kad će ti jedan po jedan haha?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|