Sve su sjebali.. Nema nikoga, bas tuzno izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve su sjebali.. Nema nikoga, bas tuzno izgleda
Poštovani gospodine Ventura! Da li me puštate kod cijenjene gospodične SIG. Rečeno mi da se Vama javim. Hvala unaprijed! S poštovanjem!A ti voliš ako je muškarac bio s puno žena, jel tako?
NePoštovani gospodine Ventura! Da li me puštate kod cijenjene gospodične SIG. Rečeno mi da se Vama javim. Hvala unaprijed! S poštovanjem!
Ma vratice se to na staro ...samo da ovaj cirkus prodje...
Tako je Venti..
Kratko jasno..Tako je Venti..
Tko je rekao da Venty nema stav da dode da vidiTako je Venti..
Neda prek reda očito, ali budemo i to riješili .Eh sad kako to nesmijem reći pravi majstor ne otkriva svoje tajineTako je Venti..
Uci na Patkovim greskama "tajino"Neda prek reda očito, ali budemo i to riješili .Eh sad kako to nesmijem reći pravi majstor ne otkriva svoje tajine
Jura ti kurca ne razumiš, sorry.Poštovani gospodine Ventura! Da li me puštate kod cijenjene gospodične SIG. Rečeno mi da se Vama javim. Hvala unaprijed! S poštovanjem!
Apsolutno točno preporučam Traci Lords.Iskustvo mozes steci i samo sa jednom zenom, al pravom
Prvo pitanje jesamJura ti kurca ne razumiš, sorry.
Jesam ti rekao da se javiš Sigi, jesi se javio? Nisi.
Jesam ti rekao da se javiš Somiju? Jesi se javio? Nisi.
Oni ti ovdje moraju napisati da se ne javiš.
Oni sve rade javno, da bi bilo tajno.
Na pp?Prvo pitanje jesam
Drugo pitanje jesam
Javio se ali ja sam malo u frci s vremenom i ove godine nista...Na pp?
Psssss.....Jel puno riskiram ako kažem da ide preko Moda?Javio se ali ja sam malo u frci s vremenom i ove godine nista...
Naravno al nije pomogloNa pp?
A jadni decko jbt jos ce se i Marijolu javitPsssss.....Jel puno riskiram ako kažem da ide preko Moda?
Ali Venti je kazao ne......Psssss.....Jel puno riskiram ako kažem da ide preko Moda?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|