Kozjak Dida
Well-known member
Jura, lave nema predaje. Jel ti puno fali do 18+? Jel možeš to nategnuti malo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel djeluje ono na reklami na x hamsteru povecanje kurca.. Ali to samo za 2 cmJura, lave nema predaje. Jel ti puno fali do 18+? Jel možeš to nategnuti malo?
Što nije bilo da je bitna tehnika. Al sve se može nadoknadit jezikom i prstimaJura, lave nema predaje. Jel ti puno fali do 18+? Jel možeš to nategnuti malo?
Pa nije Venti 100% tni dioničar na prava ulaza....Ali Venti je kazao ne......
Kolko fali?Što nije bilo da je bitna tehnika. Al sve se može nadoknadit jezikom i prstima
E jurica al ako ovo napravis primit cu te majke mi... Ajde trazi Marijola recenziju od rastavljene dame 46 u ppŠto nije bilo da je bitna tehnika. Al sve se može nadoknadit jezikom i prstima
Sombi hoce lovu..Venti kaze ne..Jura nisu izgledi neki..Pa nije Venti 100% tni dioničar na prava ulaza....
Daj ne odgovara meni na poruke, baš će njemu.E jurica al ako ovo napravis primit cu te majke mi... Ajde trazi Marijola recenziju od rastavljene dame 46 u pp
Vino ti je bazdilo iz ustaAjde... Dosao si i smrdila sam po znoju i cigaretama... Sperma mi se cijedila niz kosu od proslog lika... Kondomi svuda po podu upotrebljeni naravno
Njemu hoce.. Na tebe se ljuti vec 2 tjednaDaj ne odgovara meni na poruke, baš će njemu.
I ispovracala sam se po kurcu..Vino ti je bazdilo iz usta
Zašto mu odgovaraš?Ni ne znam... Raznih koje tu prije nisam ni vidjela
A vidis meni nije htio odg s kim se dopisuje...Zašto mu odgovaraš?
Pa to ko ti piše je privatna stvar.
Jel to extra naplaćuješ? 50 stranih?I ispovracala sam se po kurcu..
Poslao je upit za recenzijuJel to extra naplaćuješ? 50 stranih?
Neće, ne odgovara on nekome koga ne pozna. Nije ni meni prvi put.Njemu hoce.. Na tebe se ljuti vec 2 tjedna
Zato i kažemA vidis meni nije htio odg s kim se dopisuje...
Ja znam kome je slao prvome ali salje jer pita za recenzije...Neće, ne odgovara on nekome koga ne pozna. Nije ni meni prvi put.
Samo frendovimaJa znam kome je slao prvome ali salje jer pita za recenzije...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|