Sisata i guzata
Well-known member
Da jurica ima preporuku i Jurici bi odgovorio...Samo frendovima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da jurica ima preporuku i Jurici bi odgovorio...Samo frendovima
Jel prezentacija stvarno postoji? Može na pp, nikad dosta školovanjaHoces moju prezentaciju o SPB?
Ako si ti Mrki 69 brate... SA ZADOVOLJSTVOMJel prezentacija stvarno postoji? Može na pp, nikad dosta školovanja
Postoji, ali se uzima a priori a ne aposteriori.Jel prezentacija stvarno postoji? Može na pp, nikad dosta školovanja
Aha... Znaci nisi mrki 69 kojo jebe maricu duboko grlo bez kondoma i svrsava u nju?Krivi Mrki i samo sam prolazu tako da gay spike nemam
Čujem se s njim svaki drugi dan, kakve vi to probleme imate ?Daj ne odgovara meni na poruke, baš će njemu.
Njemu ne odgovara odkad je zadnji put bio kod meneČujem se s njim svaki drugi dan, kakve vi to probleme imate ?
Pozdravi ga i reci mu da mi fali <3Čujem se s njim svaki drugi dan, kakve vi to probleme imate ?
Ljuti se na mene zato što sporo pišem porukeČujem se s njim svaki drugi dan, kakve vi to probleme imate ?
Ufff pod hitno nek se javi za tu prezu vidim da mu je potrebnija nego meniAha... Znaci nisi mrki 69 kojo jebe maricu duboko grlo bez kondoma i svrsava u nju?
Nije radi toga.. Ja sam ljuta radi togaLjuti se na mene zato što sporo pišem poruke
Uplatit ćemo ti tečaj daktilografijeLjuti se na mene zato što sporo pišem poruke
Patak stigao kuci s posla... Evo ga na slici
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|