Sisata i guzata
Well-known member
E ajde da netko napise da imam spolnu bolest, u sat vremena dobila sam 10 poruka.. Ja ne mogu ovo vise... Ovo je kao da imam oglas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde... Dosao si i smrdila sam po znoju i cigaretama... Sperma mi se cijedila niz kosu od proslog lika... Kondomi svuda po podu upotrebljeni naravnoHaha napišem ti ja fake recenziju ^^ Detaljnu, u pp molim narudžbu s detaljima.
Drugi dan je osjetio lagano peckanje, a imao je kabanicuLegla sam i rasirila noge i rekla ti udaraj dok sam ja na forumu...ne radim oralno... Nisi mogao svrsiti i izbacila sam te za 15 min
Nije imao kabanicu jer sam sa prethodnim potrosila sve kondomeDrugi dan je osjetio lagano peckanje, a imao je kabanicu
Od koga?E ajde da netko napise da imam spolnu bolest, u sat vremena dobila sam 10 poruka.. Ja ne mogu ovo vise... Ovo je kao da imam oglas
Ni ne znam... Raznih koje tu prije nisam ni vidjelaOd koga?
Bar ces para i para natuc. Ponekad se pitam zašto nisam žena. Da jesam bio bi kurva i to najbolja nebi požurivao itd. Mislim mogu ja bit muška kurva, al bojim se da ce mi se sam muški javljat i starije gospođe i onda dodem tako kod neke bakice i kad se skinem, šta ak ju infarkt strefi kako cu ja na sudu objasnit to? Još ce me optuzit da je to bilo ubojstvo iz nehaja i jos cu u zatvoru završit ni kriv ni dužan.E ajde da netko napise da imam spolnu bolest, u sat vremena dobila sam 10 poruka.. Ja ne mogu ovo vise... Ovo je kao da imam oglas
Ma nema ti nista od toga... Ako ne biras izgubis se u svemu tome...Bar ces para i para natuc. Ponekad se pitam zašto nisam žena. Da jesam bio bi kurva i to najbolja nebi požurivao itd. Mislim mogu ja bit muška kurva, al bojim se da ce mi se sam muški javljat i starije gospođe i onda dodem tako kod neke bakice i kad se skinem, šta ak ju infarkt strefi kako cu ja na sudu objasnit to? Još ce me optuzit da je to bilo ubojstvo iz nehaja i jos cu u zatvoru završit ni kriv ni dužan.
Taman za mene da probam i na škripavom krevetu. Hocu probat nešto novo nešto divlje. Mislim da sam jednom bio kod neke kojoj je škripao,al taj je bio prestar krevet za očekivat nije to to.Kod mene krevet skripi a dvije godine je star...
Ako imas +18 cm...Taman za mene da probam i na škripavom krevetu. Hocu probat nešto novo nešto divlje. Mislim da sam jednom bio kod neke kojoj je škripao,al taj je bio prestar krevet za očekivat nije to to.
Kako se može dobiti preko reda termin?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|