Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da... Nisam se sazivila s tom ulogom nikada... Predugo radim sama... Kad kazem radim mislim kod mene ne dolaze uglavnom kao da obavimo posao vec je to vise sati bas druzenja... I sve je dobro dok to netko shvati kao druzenje... Ali cesto se dogodi da se pogresno doziviKoliko mogu vidjeti ovako iz poruka, kod tebe je ovo više kao hobi, ne posao, zato valjda i jest taj problem.
Problem je kad izadjes iz prostora, kave, vecere, izleti... Lako se zabrijeDistanca treba postojati, iako ti ponudi GFE shvati, nije ti cura
Baš sam te htio pitati jel misliš ds ti treba neka promjena ljudi... Možda trebaš nekog novog?S jedne strane mi je i zanimljivo imati nekoga novog... To je neki adrenalin o kojem postanes ovisan... Ali uglavnom imam stare vec godinama
Jadni VentiProblem je kad izadjes iz prostora, kave, vecere, izleti... Lako se zabrije
Ajde leć, kasno je.Baš sam te htio pitati jel misliš ds ti treba neka promjena ljudi... Možda trebaš nekog novog?
Meni je ta napetost gust... Ta neka vrsta ajmo rec dokazivanja... Pa spremanje, iscekivanje, sami seks s nekom novom osobom...Pretpostavljam da tome teži većina djevojaka koje se ovim bave.
A lipo je povremeno i nešto novo probati
Fala ne bi, super mi je ovdjeAjde leć, kasno je.
Pa tu i tamo primim... Evo nedavno sam.. Otkad sam na forumu jednom mjesecno skoro imam nekoga novog...Baš sam te htio pitati jel misliš ds ti treba neka promjena ljudi... Možda trebaš nekog novog?
Sig bukiraj za iduci mjesecPa tu i tamo primim... Evo nedavno sam.. Otkad sam na forumu jednom mjesecno skoro imam nekoga novog...
A osjećaji u tebi? Isti kao i prije, ili se ipak osjećaš bolje nakon male promjene?Pa tu i tamo primim... Evo nedavno sam.. Otkad sam na forumu jednom mjesecno skoro imam nekoga novog...
Jel ti spreman ruksak ako zatrese? Provjeri molim te.Fala ne bi, super mi je ovdje
U tvom kalendaru idući mjesec je prosinac, aj spremat darove.Sig bukiraj za iduci mjesec
Ti ces kao sombi.. Na kraju cu se kladiti na nepostojece cipele da ces dociSig bukiraj za iduci mjesec
Bolje jer onda sam stvorila jos jednog stalnog... I tako dok ne pokorim forum...A osjećaji u tebi? Isti kao i prije, ili se ipak osjećaš bolje nakon male promjene?
Ne brini se ti za mene. Za sebe se briniJel ti spreman ruksak ako zatrese? Provjeri molim te.
Znači to je master planBolje jer onda sam stvorila jos jednog stalnog... I tako dok ne pokorim forum...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|