Sisata i guzata
Well-known member
A ja bi rado ali tko ce cuvati 7 macaka... A tesko da ce me netko u apartman s njima primiti... Jedva zbrisem 10 dana na godisnji i to moram organizirati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja bi rado ali tko ce cuvati 7 macaka... A tesko da ce me netko u apartman s njima primiti... Jedva zbrisem 10 dana na godisnji i to moram organizirati
Tesko je njih sakriti.. Jedino da nadjem takvog frika koji bi pristao na to ljubitelja macaka ili da placam onak 1000 eura za nocenjeMačke sakriješ prije ulaska u apartman
Ja imam oko 60 ulicnih i 7 svojihja sa ovom mojom jedno jedva izlazim na kraj hehe
Pošalješ mu npr. ovu profilnu uz rezervaciju i upitaš, primate li mačke u apartman?Tesko je njih sakriti.. Jedino da nadjem takvog frika koji bi pristao na to ljubitelja macaka ili da placam onak 1000 eura za nocenje
E jbg... Ako nesto uniste a barem ce zapisati ima da 10 godina otplacujem dugPošalješ mu npr. ovu profilnu uz rezervaciju i upitaš, primate li mačke u apartman?
7 Kaštela za 7 mačaka...u svako po jednuA ja bi rado ali tko ce cuvati 7 macaka... A tesko da ce me netko u apartman s njima primiti... Jedva zbrisem 10 dana na godisnji i to moram organizirati
Ssig ima nesto u ovom Kozjaku....mogla bi ga malo pripazit...7 Kaštela za 7 mačaka...u svako po jednu
Ja ne mogu vjerovat koliko on zna o meni a nemam pojma kako... Kao da ima karteSsig ima nesto u ovom Kozjaku....mogla bi ga malo pripazit...
Ja ne mogu vjerovat koliko on zna o meni a nemam pojma kako... Kao da ima karte
Jel mu ti na karte gledas?
Imam Mira...ne brini ako si što zaboravila podsjetiti ćemo te...Ja ne mogu vjerovat koliko on zna o meni a nemam pojma kako... Kao da ima karte
To je to, vracamo se u normaluKozjak se večeras, u skladu sa godinama, natukao čevapa umjesto piletine...i osjeća se sretno i zadovoljno..
Ima svita po gradu i furešti nešto...bye bye corona...
Jel se Zvonimir broji u tih 7 ili će on morati u Solin?Ja ne mogu vjerovat koliko on zna o meni a nemam pojma kako... Kao da ima karte
Zvonimir je sedmi.. Nedam Zvonimira on mi je sad najdraziJel se Zvonimir broji u tih 7 ili će on morati u Solin?
Shvatila sam da je premalo dobijao paznje.. Zato je pobjegaoZvonimir je sedmi.. Nedam Zvonimira on mi je sad najdrazi
Bravo za Zvonimira...blaženi među ženama.Shvatila sam da je premalo dobijao paznje.. Zato je pobjegao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|