Sisata i guzata
Well-known member
Vise imam muskih nego zenskih... 4 muzjaka i 3 zenkeBravo za Zvonimira...blaženi među ženama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vise imam muskih nego zenskih... 4 muzjaka i 3 zenkeBravo za Zvonimira...blaženi među ženama.
Eh, najlakse jaja ispraznit... Kladim se da si se bolje proveo nego kod alexeEto mogu i ja laganini kući, punih jaja ali i punog stomaka a bogami i đepova
Ooo Miro krivo vidio, reko je da su samo mačke tamo...mora kupit nove karte...Vise imam muskih nego zenskih... 4 muzjaka i 3 zenke
Mogu ti reć da mi je laknulo kad sam vidio da otkazuju...prestar sam za ove pizdarije...idem na balote sutra...Eh, najlakse jaja ispraznit... Kladim se da si se bolje proveo nego kod alexe
Tamo gdje "radim" odnosno imam susret nema macaka... Na sta bi to licilo... Covjek guzi macke hodaju po krevetu...Ooo Miro krivo vidio, reko je da su samo mačke tamo...mora kupit nove karte...
Ali stvar navike... E a jel si dugo u ovom sportu?Mogu ti reć da mi je laknulo kad sam vidio da otkazuju...prestar sam za ove pizdarije...idem na balote sutra...
Nešto malo 2017, 2019 do danas ali sporadično...sitno za ove profesionalce..recimo da sam utukao cca 50.000 kn...Ali stvar navike... E a jel si dugo u ovom sportu?
Pa prilicno... Ali i ides samo na ove skupe eskorte.. Nisi se navukao,dobro je toNešto malo 2017, 2019 do danas ali sporadično...sitno za ove profesionalce..recimo da sam utukao cca 50.000 kn...
Prođe po par mjeseci, pa onda u 2 tjedna odem 3 puta i tako...više kao zamjena za izlaske vani premda realno kad plaćaš nije to ni blizu feeling kad nekoga skupiš vani makar bila i pijana...to me podsjeća na ove što se penju na Mount Everest a dovedu ih do pod vrh helikopterom...a opet nekad bude i dobro i zanimljivo kad prorade životinjski nagoni ...Pa prilicno... Ali i ides samo na ove skupe eskorte.. Nisi se navukao,dobro je to
Da, lako je dostupno... Ali slazem se da to nije to nekako... Muskarcu je veci ego kad je "pristala" pa makar placao i ruckove, vecere, pica...Prođe po par mjeseci, pa onda u 2 tjedna odem 3 puta i tako...više kao zamjena za izlaske vani premda realno kad plaćaš nije to ni blizu feeling kad nekoga skupiš vani makar bila i pijana...to me podsjeća na ove što se penju na Mount Everest a dovedu ih do pod vrh helikopterom...a opet nekad bude i dobro i zanimljivo kad prorade životinjski nagoni ...
To je svima jasno...kao ona je dala jer sam ja dobar...jesi al dala bi u tom trenutku tisućama drugih jer joj treba...ne govorim o vezama i slično...meni je čudno da netko odnos sa profi kurvom može gledati ikako drugačije nego trgovinu...jbt neki misle da su se svidili kurvi ???...pa kad bi ona tako razmišljala trajala bi u poslu tjedan danaDa, lako je dostupno... Ali slazem se da to nije to nekako... Muskarcu je veci ego kad je "pristala" pa makar placao i ruckove, vecere, pica...
Posao prostitutke je da zadovolji klijenta i se prilagodi svakome.. Jbg... I ja sam s nekima bolja, s nekima sluzbenija ali to je takav posao na koji moras gledati da si ti tu dosao zbog sebe, a ne zbog mene...To je svima jasno...kao ona je dala jer sam ja dobar...jesi al dala bi u tom trenutku tisućama drugih jer joj treba...ne govorim o vezama i slično...meni je čudno da netko odnos sa profi kurvom može gledati ikako drugačije nego trgovinu...jbt neki misle da su se svidili kurvi ???...pa kad bi ona tako razmišljala trajala bi u poslu tjedan dana
Ja mogu sa svakim tko je korektan, diskretan i uredan.... Eh sad, gledam ocima cura kojima je to primarni posao i one nece odbiti nekoga ako im se ne svidja fizicki... Necu ni ja ali meni ionako sami izgled... Ono... Ne predstavlja nesto bez cjelokupne pojave, energije, karizme..Zar žene koje se tim bave nemaju osjećaje?
Pa i one imaju neke svoje želje, ukus i sl.
Vide dal im se tip koji je došao sviđa ili ne
Pretpostavljam da je ipak malo drugačiji pristup ako ti se tip sviđa.
Mislim da se trude ne razmišljati tako jer ako puno gledaju jel ovakav ili onakav to ih troši previše...više psihički...Zar žene koje se tim bave nemaju osjećaje?
Pa i one imaju neke svoje želje, ukus i sl.
Vide dal im se tip koji je došao sviđa ili ne
Pretpostavljam da je ipak malo drugačiji pristup ako ti se tip sviđa.
Baš štetaKozjak se večeras, u skladu sa godinama, natukao čevapa umjesto piletine...i osjeća se sretno i zadovoljno..
Ima svita po gradu i furešti nešto...bye bye corona...
Moze mi se svidjati kako mi netko nesto radi da kazemo to tako... Mogu uzivati u seksu... Ali ne promatram bas klijenta s takvom vrstom osjecaja da razmisljam puno o njemu.. Pogotovo kod cura koje imaju puno likova pa i na danKad sam rekao da ti se tip sviđa nisam mislio isključivo na fizički izgled.
Naravno da privlačnost ovisi o više faktora od same fizike, upravo ovo o čemu govoriš.
Definitivno..i s tim uvijek imam problema jer previse dozvolim da mi se ude u zivot... I onda je kraj jbg...Moraš odvojiti kažimo to tako, poslovno od privatnog...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|