Kozjak Dida
Well-known member
U Splitu ništa ne trese al kad dođem kod Sigi gore visoko obvezatno ruksak nosim.Ne brini se ti za mene. Za sebe se brini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Splitu ništa ne trese al kad dođem kod Sigi gore visoko obvezatno ruksak nosim.Ne brini se ti za mene. Za sebe se brini
Da, slazem vojskuZnači to je master plan
Sretno ti biloU Splitu ništa ne trese al kad dođem kod Sigi gore visoko obvezatno ruksak nosim.
Cek, cek, cek... Kako ti znas da sam visoko?U Splitu ništa ne trese al kad dođem kod Sigi gore visoko obvezatno ruksak nosim.
Kako je meni cudno ovo.. Kozjak kao da je netko koga vidjam svaki tjedan...Vidiš da priprema padobran
Ma kazem ti ja Sig ima neki vrag u ovim kartama....Kako je meni cudno ovo.. Kozjak kao da je netko koga vidjam svaki tjedan...
Ljubavi , ako nisi nisko valjda si onda visoko? Nisko je tamo gdje Zvonimir skače.Cek, cek, cek... Kako ti znas da sam visoko?
Ali kako kad Kozjak nema karte...Ma kazem ti ja Sig ima neki vrag u ovim kartama....
Omg... Venty jel vidis kako se istrazuje... Sve tocno...Ljubavi , ako nisi nisko valjda si onda visoko? Nisko je tamo gdje Zvonimir skače.
Jel bi se moga i ja bukirat za novog korisnika hahahahOmg... Venty jel vidis kako se istrazuje... Sve tocno...
Kozjak ima fotografsko pamćenjeAli ja sam mozda u 12. Mjesecu spomenula u jednom postu na kojem sam katu...
Pa zar i ti? Pa kad, kako...Jel bi se moga i ja bukirat za novog korisnika hahahah
Miro zato ima, špil glajncig novi iz Minken. Ja samo kartu Zagreba da mogu doći od kolodvora do tebe...a ne ko Sombi da traži do 1 popodne a krene zorom...Ali kako kad Kozjak nema karte...
Ocito... Ali zna i neke stvari koje zna mozda par ljudi kojw znam 7,8 godina... Kao da mi je susjedKozjak ima fotografsko pamćenje
Ja počinjem plakati, službeno...Jel bi se moga i ja bukirat za novog korisnika hahahah
Kad ti god odgovara ,cini mi se da smo svi sa istog prostora...Pa zar i ti? Pa kad, kako...
Stvarno me ozbiljno pocinjes intrigirati...Ja počinjem plakati, službeno...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|