To je stvar nas dvoje, a ne tebe."Slava" mu je udarila u glavu Ego je narasao do nebesa, nije spreman za tako okomit pad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je stvar nas dvoje, a ne tebe."Slava" mu je udarila u glavu Ego je narasao do nebesa, nije spreman za tako okomit pad.
Nadam se da ovo ne dozivljavas kao "ljubavnu" svadjuTo je stvar nas dvoje, a ne tebe.
Ja sam samo svoja za mene klijenti ne postoje u tom aspektu....Mozda se boji da ces postati moja, i da ce skroz potonut ?
Nije ni Viktorija zaljubljena u mene. Htjela si da pričam o njom, pa evo. Rekao sam ti i da ne volim glumu nego mirniji nastup.Ja sm samo rekla vezano za zaljubljeno gledanje i smjesak... da se ja ne mogu pretvarati da sam zaljubljena kad nisam.. Moze poljupci, mazenje... Kao sastavni dio seksa... Ali zaljubljeno gledanje i mumljanje je ipak prevec za mene..
Pa ja mislim da mirnije od onoga ne mozeNije ni Viktorija zaljubljena u mene. Htjela si da pričam o njom, pa evo. Rekao sam ti i da ne volim glumu nego mirniji nastup.
Lijepa uhUuu.... Mozda kakva mi je picka da prostite... Evo... To je najcuvanija tajna ovdje
Ni dobar dan nego ravno na pičku...Lijepa uh
Haha bok sigi. Bok svimaNi dobar dan nego ravno na pičku...
Pusti ti to "lijepa", sombi, daj ti nama pravu recenziju Naravno, uz SiGin blagoslov.Lijepa uh
Jesi čudan, kao da djetetu iz Biafre daš bonbon i pitaš kakav je?Pusti ti to "lijepa", sombi, daj ti nama pravu recenziju Naravno, uz SiGin blagoslov.
Slazem se... Dugo nismo vidjeli neku recenziju... A zelim se vratiti na scenu u velikom stilu..Pusti ti to "lijepa", sombi, daj ti nama pravu recenziju Naravno, uz SiGin blagoslov.
Svima se raduje a meni nikad ništa...odo ja sa Hobom na ribe!Gle werdum je stigao, odmah je dan ljepsi
Sve naj naj šta zamislišPusti ti to "lijepa", sombi, daj ti nama pravu recenziju Naravno, uz SiGin blagoslov.
Neeee.... Pa i tebi se radujem...Svima se raduje a meni nikad ništa...odo ja sa Hobom na ribe!
Ma ne, samo kažem da ne moraš reći sve što misliš.Nadam se da ovo ne dozivljavas kao "ljubavnu" svadju
Eto i glavna protagonistica se slaže, imamo sve sastojke za scenarij.Slazem se... Dugo nismo vidjeli neku recenziju... A zelim se vratiti na scenu u velikom stilu..
E jbg.... Oduvijek imam taj problem. Ali ovo volim naglasiti da ne bi bilo zabune i krivo shvaceno. Jer su me pojedinci prozvali da sam utjecala na tebe...Ma ne, samo kažem da ne moraš reći sve što misliš.
A i rekla sam to vezano uz ono Viktorijino ljubavno gugutanje ili sta je vec... Da ja ne mogu glumiti. Ja oduvijek i zauvijek #samo iskreno.E jbg.... Oduvijek imam taj problem. Ali ovo volim naglasiti da ne bi bilo zabune i krivo shvaceno. Jer su me pojedinci prozvali da sam utjecala na tebe...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|