Sisata i guzata
Well-known member
Ljuti je super. Ali ga previse rijetko rabimSamo par njih, poput ovog da places od smijeha? Nisam bas neki covjek od tih smajlica, nije to za mene. Volim onaj ljuti i ovaj koji se smije, to mi je dovoljno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljuti je super. Ali ga previse rijetko rabimSamo par njih, poput ovog da places od smijeha? Nisam bas neki covjek od tih smajlica, nije to za mene. Volim onaj ljuti i ovaj koji se smije, to mi je dovoljno
Kaže osoba koja ne zna da li je duže bila u braku ili u vezi.... E da i u vezi i braku se ljudi najmanje zaljubljeno gledaju.. Barem u dugim vezama, brakovima
Bila sam. Ali zasto bi se tu o tome pisaloKaže osoba koja ne zna da li je duže bila u braku ili u vezi
Pa vidiš da je već godinama u vezi, možda i nekoliko njih, a da to ni ne zna.Kaže osoba koja ne zna da li je duže bila u braku ili u vezi
O meni nikad necete saznat pravu istinu, samo ono sto sam vam ja kazem... Zato je bzvz o nekome stvarati misljenje na temelju toga sto pise po forumuPa vidiš da je već godinama u vezi, možda i nekoliko njih, a da to ni ne zna.
Tko želi istinu, što će nam uopće istina?O meni nikad necete saznat pravu istinu, samo ono sto sam vam ja kazem... Zato je bzvz o nekome stvarati misljenje na temelju toga sto pise po forumu
ApsolutnoLjudi nisu spremni za istinu.
Johne, ideš li ti na kurve?Ljudi nisu spremni za istinu.
Znači odeš, iskoristiš žensko za svoje potrebe i kući. Ništa ljubav i milkenje. Čestitam. Sig, evo dobrog kandidata.Tu i tamo, ali ne volim ove GFE spike i tako to. Meni je dovoljno 30min za moje potrebe
Milekenje volim... Ali milkenje i ljubav nisu isto...Znači odeš, iskoristiš žensko za svoje potrebe i kući. Ništa ljubav i milkenje. Čestitam. Sig, evo dobrog kandidata.
Naravno... U ovom poslu prica o ljubavi u mom slucaju vodi samo do blokiranog broja...ali ljudi takodjer idu iz krajnosti u krajnost... Ako nije neko neljubazno mrtvo puhalo znaci da postoji sansa za nesto vise... Ne mogu shvatiti da je sve stvar ok odradenog posla... U kojem i druga strana uziva ali to je sve...Pa dobro, pomaziti se je sasvim ok, ali ja nisam osoba koja ce ostati u krevetu sat vremena nakon sexa i pricati price i furati se na neku ljubav i osjecaje.
Stalno ponavljaš jedno te isto.Naravno... U ovom poslu prica o ljubavi u mom slucaju vodi samo do blokiranog broja...ali ljudi takodjer idu iz krajnosti u krajnost... Ako nije neko neljubazno mrtvo puhalo znaci da postoji sansa za nesto vise... Ne mogu shvatiti da je sve stvar ok odradenog posla... U kojem i druga strana uziva ali to je sve...
Ovo se odnosi na brojne ljude koji su bili blokirani radi takve gluposti.Naravno... U ovom poslu prica o ljubavi u mom slucaju vodi samo do blokiranog broja...ali ljudi takodjer idu iz krajnosti u krajnost... Ako nije neko neljubazno mrtvo puhalo znaci da postoji sansa za nesto vise... Ne mogu shvatiti da je sve stvar ok odradenog posla... U kojem i druga strana uziva ali to je sve...
Pa ne ponavljam tebi, pisem sa Lennonom. Eto i meni je tako kad stalno citam o brazilkama kod kojih nikak da odeskod koje bi ti isao.. Kod te... Pa za tjedan dana opet kod koje bi ti isaoStalno ponavljaš jedno te isto.
I uvijek se vrati tebi...Marijole pogle ovu, Marijole jesi bio tu, Marijole jesi bio tamo...
Nije ni isao. ...I uvijek se vrati tebi...
To ti nisu pravi John Lennon, Bach, ne moraš ih toliko lajkati.Pa ne ponavljam tebi, pisem sa Lennonom. Eto i meni je tako kad stalno citam o brazilkama kod kojih nikak da odeskod koje bi ti isao.. Kod te... Pa za tjedan dana opet kod koje bi ti isao
Sta smo ljubomorni ponovno?To ti nisu pravi John Lennon, Bach, ne moraš ih toliko lajkati.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|