Sisata i guzata
Well-known member
Imas pravo, izvini..Sig jbt pa nisi mi dala priliku...pa onda me mozes ocijenivat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas pravo, izvini..Sig jbt pa nisi mi dala priliku...pa onda me mozes ocijenivat...
Ahaaa... Kakve uzdahe..?kao stenje ili?Smije se i radi uzdahe, to je zavođenje.
Pa uzbuđena, sretna što te vidi, kako da ti objasnim.Ahaaa... Kakve uzdahe..?
Pa i ja sam sretna sto te vidim...Pa uzbuđena, sretna što te vidi, kako da ti objasnim.
Nije kao da stenje, nego kao da jede nešto ukusno.
Tipa sarmu.Nije kao da stenje, nego kao da jede nešto ukusno.
Ima malo prebrz pristup, tempo.
Znači nisi sretna što me vidiš.Boca je gotova dragi moji...
Ide se na spavanje...
Zakljucak je da...
Ja se volim i seksati, i ljubiti i maziti... I generalno mi je lijepo s tobom Venty
Ali.. Kao sto i rekoh...
Pre iskrena sam osoba da glumim osjecaje koji ne postoje..
Jbg..
Amds, ovo više nije "erotska priča" ovo postaje "ljubavni roman"Pas mater nema me par dana i takvi izljevi ljubavi
"Ljubavni jadi mladog Vertera" drugi dioAmds, ovo više nije "erotska priča" ovo postaje "ljubavni roman"
Sretna sam ali nisam zaljubljena u tebe i ne mogu glumiti da jesam.Da mogu glumiti vjerovatno bi bila sponzorusa.Znači nisi sretna što me vidiš.
Znači Venti je za tebe samo malo bolji " komad mesa " ? Kao kad sam ja sretan kad vidim janjetinu na stolu a ne blitvu i kokoš?Sretna sam ali nisam zaljubljena u tebe i ne mogu glumiti da jesam.Da mogu glumiti vjerovatno bi bila sponzorusa.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|