Kozjak Dida
Well-known member
Mislio sam od postojeće garniture da li je netko mlađi?Ventura nije mlad.. 34 godine...moj najmladji klijent imao je 19 godina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam od postojeće garniture da li je netko mlađi?Ventura nije mlad.. 34 godine...moj najmladji klijent imao je 19 godina
75jedan odvjetnik u mirovinia najstariji
Naravno, 26,30,33...ali ni to nije mladoMislio sam od postojeće garniture da li je netko mlađi?
Jel se sjetio zašto je došao?75jedan odvjetnik u mirovini
Mladi smo do 25Naravno, 26,30,33...ali ni to nije mlado
Oo... Inteligentan covjek... Jedan od poznatijih ljudi u HrvatskojJel se sjetio zašto je došao?
Uf prevario sam se, ja mislio da si ti zadnja stanica prije staračkog doma.Naravno, 26,30,33...ali ni to nije mlado
Tesko... Ali stariji su mi drazi... Izuzev ovog decka od 30 jer smo frendovi od 2015...Uf prevario sam se, ja mislio da si ti zadnja stanica prije staračkog doma.
Ja volim razgovarati... Imam misljenje na svaku temu... A mladji ljudi cesto nemaju ili nemaju hrabrosti ga izgovoriti... Meni hrabrosti nikad nije nedostajalo...Tesko... Ali stariji su mi drazi... Izuzev ovog decka od 30 jer smo frendovi od 2015...
Nemam misljenje o tome iskrenoA koliko godina imam ja, što misliš?
Ja bi tebi po pisanju dao 40-45, premda kažeš da imaš 28...Nemam misljenje o tome iskreno
55Nemam misljenje o tome iskreno
Pa dovoljno je da znate da sam jako rano sazrela..ja ne mogu to procijeniti...Ja bi tebi po pisanju dao 40-45, premda kažeš da imaš 28...
Eto pametna čoeka , pogriješio za 5.
Rano ćeš ostariti i umoriti se od života, opusti se malo....Pa dovoljno je da znate da sam jako rano sazrela..ja ne mogu to procijeniti...
Oni to skuze ali ja ne mogu jer se ne zelim zajebatiEto pametna čoeka , pogriješio za 5.
Nisam ja umornasto godine vise idu imam sve vise snage i energije.. Jer sam prosto sada u dobrom periodu.. Sve lose sam ostavila iza sebe... Sve prepreke sam presla sama... Iz svakog sranja se izvukla sama... I eto stekla sam zivotno iskustvo i visoke kriterije... Ne trpim slabiceRano ćeš ostariti i umoriti se od života, opusti se malo....
znači 60?Oni to skuze ali ja ne mogu jer se ne zelim zajebati
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|