Sisata i guzata
Well-known member
Ma ne napadamMoram se branit kad me napadaš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne napadamMoram se branit kad me napadaš
ne . sljedeći vikend imamo neki kup tu kod nas. dok ću u zg prva ćeš znati. sad te već jako dugo nisam vidio hehe. od 24.4Somicaaa.... Jel u petak opet u ribolov?
Uuu.. Kako vrijeme leti... Jos malo 15.6ne . sljedeći vikend imamo neki kup tu kod nas. dok ću u zg prva ćeš znati. sad te već jako dugo nisam vidio hehe. od 24.4
A slaaatkoo jeeSombi pariš srednjoškolac
Biti će ti slatko kad ga nađeš ispred vrata kako sjedi i plače...A slaaatkoo jee
Brzo ćeš ti to zaboraviti pa ćeš morati ponovo...opet si ljubomoran hahah? ne da pamtim svaku sekundu nego milisekundu haha
Ma nije on taj... Ima dovoljno godina da zna da je to posaoBiti će ti slatko kad ga nađeš ispred vrata kako sjedi i plače...
uvijekBrzo ćeš ti to zaboraviti pa ćeš morati ponovo...
Pomalo kolpat će te...vidiš novu sliku sigi? sad zamisli da sam to sve vidio što je ispod hahah uhhhhhhhhhhh
moja zaljubljenost traje već duže vrijeme. tu nema pomoćiMa nije on taj... Ima dovoljno godina da zna da je to posao
Dobro al bar znate da nema nademoja zaljubljenost traje već duže vrijeme. tu nema pomoći
Eto, pošeremetio je...moja zaljubljenost traje već duže vrijeme. tu nema pomoći
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|