vi ste to iz njega napravili haha. ne daj se venturaDa... I svidja mi se kad si pravi ti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi ste to iz njega napravili haha. ne daj se venturaDa... I svidja mi se kad si pravi ti..
Ma ne.. Nego ne stoji mu taj neki bezobrazluk kao npr. Marijolu..vi ste to iz njega napravili haha. ne daj se ventura
Btw Mod kaze da je to rijesio prosle godine kad mene nije bilo da ga podsjeca na meneJel bio tko?Bujna uska mica maca sa fotkica.
Atraktivna Sara 23 godine,zanosnih oblina .Dolazi samo kod vas.privatni stan ili apartman .Ako se zelis zabaviti nazoviwww.oglasnik.hr
Gle Ventura... Jos jedna koja izgleda kao ja
on je dobar dečko i nek ostane takav.a da ga zezate ga zezate haha. a tebi je prirastao uz srce pa si malkice ljubomorna hahaMa ne.. Nego ne stoji mu taj neki bezobrazluk kao npr. Marijolu..
Jer to nije onda vise on
Jaoo....nemojte jos to pisati jer sam se svim silama potrudila da budemo i ok frendovi i dobri suradnici i da dam do znanja da bilo sta vise nije moguce.. Nisam ljubomorna ali zaista..on je dobar dečko i nek ostane takav.a da ga zezate ga zezate haha. a tebi je prirastao uz srce pa si malkice ljubomorna haha
al ga sigurno više voliš od nas ostalih hehe.priznaj sigicaJaoo....nemojte jos to pisati jer sam se svim silama potrudila da budemo i ok frendovi i dobri suradnici i da dam do znanja da bilo sta vise nije moguce.. Nisam ljubomorna ali zaista..
A ne mogu to priznati... Moda volim i poznajem najduze...osam godina je iza nas... Nije to osam mjesecial ga sigurno više voliš od nas ostalih hehe.priznaj sigica
Naravno da mi je drag Ventura... I svi koje sam upoznala..A ne mogu to priznati... Moda volim i poznajem najduze...osam godina je iza nas... Nije to osam mjeseci
uh.nisam znao ovo 8 god. sorry .ja mislio da ga znaš tu sa forumaA ne mogu to priznati... Moda volim i poznajem najduze...osam godina je iza nas... Nije to osam mjeseci
Ma kakvog crnog foruma... Mi smo prijatelji od mog djetinjstva...uh.nisam znao ovo 8 god. sorry .ja mislio da ga znaš tu sa foruma
Bila si jedva punoljetna kad sam te upoznaoMa kakvog crnog foruma... Mi smo prijatelji od mog djetinjstva...
Jel znas da je to stariji maloljetnikBila si jedva punoljetna kad sam te upoznao
Ne izazivaj ljubomoru kod BachaJel znas da je to stariji maloljetnik
Eee jbg... Sta je bilo je... Jedino cerku da mu ponudim za 18 godinaal nece moc jebat do tadNe izazivaj ljubomoru kod Bacha
Moram se branit kad me napadašMa ne.. Nego ne stoji mu taj neki bezobrazluk kao npr. Marijolu..
Jer to nije onda vise on
Tamnija je od tebe.Jel bio tko?Bujna uska mica maca sa fotkica.
Atraktivna Sara 23 godine,zanosnih oblina .Dolazi samo kod vas.privatni stan ili apartman .Ako se zelis zabaviti nazoviwww.oglasnik.hr
Gle Ventura... Jos jedna koja izgleda kao ja
Odmah sutra idem kod nje...Tamnija je od tebe.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|