Sisata i guzata
Well-known member
Zna sve tvoje postove ikadaLik je totalni frik. Navodno je produžio članarinu samo zbog mene. Što je to drugo nego li opsjednutost. Dok ga jedan dan nisam poslao u 3pm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna sve tvoje postove ikadaLik je totalni frik. Navodno je produžio članarinu samo zbog mene. Što je to drugo nego li opsjednutost. Dok ga jedan dan nisam poslao u 3pm.
Nemam pojma.. Srecom da nemam vremena da pratim jozu iz ljubavi na selu... Ako niste skuzili, ja sam samo prepisala recenzije od moderatoraJel to mlada dama koja je bila kod Jože na ljns? Tea K.?
Podrapat ću teNemam pojma.. Srecom da nemam vremena da pratim jozu iz ljubavi na selu... Ako niste skuzili, ja sam samo prepisala recenzije od moderatora
Možda te Venty povrijedi kao ženu , onako žestokoKupila sam novi jastuk...
Nocas cu spavati kao beba jedino ako me Ventura ponovno ne povrijedi pricom o drugim zenama
Mislis dubokotesko...Možda te Venty povrijedi kao ženu , onako žestoko
Za kosu, glavu u novi jastuk i remenom po guziciMislis dubokotesko...
Mislis Venty da to napravi?jedino ako se reinkarniraZa kosu, glavu u novi jastuk i remenom po guzici
Iznenadio me, postao je drzak i siguran u sebe, nije više plahi dječak . Vidiš što je rezultat druženja s tobom u praksi i s nama u teorijiMod, jesi vidio kako sam psihicki povredjena da u sred noci citam staru temu???
Ali jbg... Kuzi se da to nije pravi on...mislim da je ipak najjaca stvar kad si ono sto jesi.... Nekome se svidja, nekome ne...Iznenadio me, postao je drzak i siguran u sebe, nije više plahi dječak . Vidiš što je rezultat druženja s tobom u praksi i s nama u teoriji
Postao je seksualni TerminatorAli jbg... Kuzi se da to nije pravi on...mislim da je ipak najjaca stvar kad si ono sto jesi.... Nekome se svidja, nekome ne...
Sad si me zbunila. Ne znam šta da mislim.Mislis dubokotesko...
Koji sam pravi ja, uživo ili na forumu?Ali jbg... Kuzi se da to nije pravi on...mislim da je ipak najjaca stvar kad si ono sto jesi.... Nekome se svidja, nekome ne...
Kako zbunila?Sad si me zbunila. Ne znam šta da mislim.
Pa ono prije i uzivo si pravi ti... I to ti lezi...Koji sam pravi ja, uživo ili na forumu?
Uživo sam uvijek isti.Pa ono prije i uzivo si pravi ti... I to ti lezi...
Da... I svidja mi se kad si pravi ti..Uživo sam uvijek isti.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|