Sisata i guzata
Well-known member
Za sve je kriv Plovak... Osvojio me i zaljubila sam se jer mi nije klijent
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glumi neuhvatljivog. A i znam što si rekla o njemu.Za sve je kriv Plovak... Osvojio me i zaljubila sam se jer mi nije klijent
Probaj i ti tako...Glumi neuhvatljivog. A i znam što si rekla o njemu.
I komunikativna, dosjetljiva, diplomatskih kvaliteta...Misljenja sam da je Plovak jedna jako iskusna osoba, i neda se zajebavati tek tako.
Eee bas sam to jucer komentirala... Nema mu pomoci ipak... Jedino novi nick i sve iznovaKasno je sad, odao se na pocetku, onda ces znati da je to samo gluma :/
Rekla sam da samo pisemo i da nije bio kod mene jer si me ispitivao...Glumi neuhvatljivog. A i znam što si rekla o njemu.
A vjerujem da sam među mlađima ovdjeMisljenja sam da je Plovak jedna jako iskusna osoba, i neda se zajebavati tek tako.
Od tebe je samo Mozart mladji...i ja od zenske ekipeA vjerujem da sam među mlađima ovdje
Bas.... Puno puta potvrdjenoGodine su samo brojka, totalno nebitna brojka. Zar nije to vidljivo po Patku ?
Evo to je tvoj problem, komentiraš mene s nekim ko se tek pojavio na forumu. Nije korektno.Eee bas sam to jucer komentirala... Nema mu pomoci ipak... Jedino novi nick i sve iznova
I može te bit sram da se frajerišeš među predpenzionerima i penzionerima...A vjerujem da sam među mlađima ovdje
Jucer sam napisala da se vidi kad glumis i to sam tebi napisala... A mi ovdje pricamo zanednicki...sigurno o tebi ne pricamo u pp.. Komentiraj i ti mene, ko ti braniEvo to je tvoj problem, komentiraš mene s nekim ko se tek pojavio na forumu. Nije korektno.
Puno on zna za nekoga tko se tek pojavio...Evo to je tvoj problem, komentiraš mene s nekim ko se tek pojavio na forumu. Nije korektno.
Prati on nas vec dugo...Puno on zna za nekoga tko se tek pojavio...
Da se neka cura pojavi na forumu, napiše 5 poruka i onda se ja udružim s njom protiv tebe. Malo glupo.Jucer sam napisala da se vidi kad glumis i to sam tebi napisala... A mi ovdje pricamo zanednicki...sigurno o tebi ne pricamo u pp.. Komentiraj i ti mene, ko ti brani
Pa pisimene ti takve stvari ne diraju, nemam 10 godina...Da se neka cura pojavi na forumu, napiše 5 poruka i onda se ja udružim s njom protiv tebe. Malo glupo.
Uuu.... Mozda kakva mi je picka da prostite... Evo... To je najcuvanija tajna ovdjeMozda se boji da netko zna nesto sto nebi trebao ? hmmmm
Birtiju baš i ne toliko dugo, to sam počeo pratiti onda kad sam počeo i pisati. Pratio sam recenzije od tamo negdje nove godine, sredine prvog mjesecaPrati on nas vec dugo...
Da netko o Venturi nesto zna?Odnosilo se na Venturu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|