To si ti Marijole. Ili BukefallVentura, nikad nije kasno za ljubav samo se treba nadati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si ti Marijole. Ili BukefallVentura, nikad nije kasno za ljubav samo se treba nadati.
Pa nisu psihici da imaju vremena za pravljenje sto profilaBukefall ti je inace poslovnjak sa obitelji... Nema vremena za zajebancijuTo si ti Marijole. Ili Bukefall
Nisi poslovnjak s obitelji?Pa i nisam bas, al ajde dobro
Ja mislim da je on netko tko me pozna.. Evo ne znam...Nisi poslovnjak s obitelji?
Ne citam ja inbox... Tko bi to sve otvaraoI da, poslao bi ti poruku u inbox, ali nemam pojma sto da napisem, takodjer ne zelim da se Ventura naljuti na mene zbog toga.
Da mogu Ventyu reci da lajkam pravom Lennonu...Johne, budi u stilu svojih glazbenih prethodnika (Bach i Mozart) i stavi Lennonovu sliku za profilnu.
Kao da nisam vidio da si bio s nekim na pp. Boli me briga.I da, poslao bi ti poruku u inbox, ali nemam pojma sto da napisem, takodjer ne zelim da se Ventura naljuti na mene zbog toga.
Eee.. To je to...Evo napravio sam neke izmjene, jel to to ? Nek se sada misli
ja danas nisam oduševljen sa slikom ali svejedno se danas volimo ha Sig?Nomen est omen, nije ti nick Jelena Karleuša nego Sisata i guzata, tako da su slike tvojih sisa i/ili guzice savršeno prikladne
Naravno, uvijekja danas nisam oduševljen sa slikom ali svejedno se danas volimo ha Sig?
Ma iz recenzija zagreb postA to je ?
Eh... Onda moj broj za patka vise nista nece vrijeditiMene vise zanima situacija s bitcoinom, vidim da je danas pretrpio snazan udarac, zanima me dali ce se oporaviti, ili je to znak za bijeg :/
opsjednut je kao i ja sa sexom u troje....teško je iscenirati GFE u jednoj seansi uz plaćeni sex...kao što i ja brijem da nikad neću uspjeti organizirati trojac koji je dovoljno opušten da bude istinski dovoljno uzbudljiv...može se to platiti ali zanimljivije pričati o tome nego ševiti....Ovo mi izgleda kao da je Ventura opsjednut s tobom kao sto je Patak bio s Maserkom :/
pao? hm a zlato? trebalo je rasti po nekim procjenamaMene vise zanima situacija s bitcoinom, vidim da je danas pretrpio snazan udarac, zanima me dali ce se oporaviti, ili je to znak za bijeg :/
slabo sam po barovimaSad ce ljeto, sezona pocinje, barovi se otvaraju, imas prilike na svim stranama.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|