Sisata i guzata
Well-known member
U zadnjih godinu dana sam usavrsila pusenje.. Dugo sam radila na tome....pa održi ih. vjerojatno ćeš mnogima pomoći
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zadnjih godinu dana sam usavrsila pusenje.. Dugo sam radila na tome....pa održi ih. vjerojatno ćeš mnogima pomoći
Profesorica na katedri za oralni sexNema nista gore nego kad zena 90 posto pusenja provede samo drkajuci ili kad uzme samo glavic u usta... Ili kad stalno isti tempo i stalno iste pokrete radi... Eee trebala bi ja drzati ta predavanja...
Teorija i praktični radProfesorica na katedri za oralni sex
ajd sad teoretski maloTeorija i praktični rad
Ovdje nema puno zena a one koje jesu vjerujem da to rade dobro tak da cu napisati upute kako lizati pickuajd sad teoretski malo
još bolje. da vidim baš gdje sam u tome. obožavam liz. mogao bi lizati satimaOvdje nema puno zena a one koje jesu vjerujem da to rade dobro tak da cu napisati upute kako lizati picku
Some ti si izgleda odlikaš u srcu i udovoljavaju. Jesi li ikada šamarao žene za vrijeme seksa ili im uvijek udovoljavaš? Sljedeći put dok budeš jebavao ženu spankaj ju dok joj guzovi ne utrnu i ne žali ju, onda nekoliko šamara i da bude kao pas na dresuri.još bolje. da vidim baš gdje sam u tome. obožavam liz. mogao bi lizati satima
Jbt ako smo mi ikad bili skupa sigurno si mi bio najdraza nusterijaSome ti si izgleda odlikaš u srcu i udovoljavaju. Jesi li ikada šamarao žene za vrijeme seksa ili im uvijek udovoljavaš? Sljedeći put dok budeš jebavao ženu spankaj ju dok joj guzovi ne utrnu i ne žali ju, onda nekoliko šamara i da bude kao pas na dresuri.
Drago mi je da imate strpljenja.još bolje. da vidim baš gdje sam u tome. obožavam liz. mogao bi lizati satima
Ovo treba kroz kurikulum uvesti u obavezno obrazovanje.... Ovoga se drzim....
Apsolutnoo, one koje ne znaju pustiti izvlace se drkanjem... Ako nema suza u ocima pusenje ne valja...Ovo treba kroz kurikulum uvesti u obavezno obrazovanje
Ja dobijem fras kad me netko uhvati za vrat...
Ala majstoreeeeeee
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|