old&ugly
Well-known member
Pitali Muju da li vjeruje u ljubav na prvi pogledMod, vjerujes li ti u ljubav?
Kaže Mujo: "bolan kako ne bi vjerovao, pa da sam Fatu vidio dva puta, zar misliš da bi je ženio?"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitali Muju da li vjeruje u ljubav na prvi pogledMod, vjerujes li ti u ljubav?
Trezan shvatih iz prve, da sve su sem tebe bile kurve kojih sam se stideoooo... Dobrodosli u vecernji program foruma ljubavnog oglasnika
Ono kad te gleda u oči dok radi.Ventura kakav ti oralni sex volis da ti se radi..?
Slazem se da imaIma, imaa...
o pa super. još i bolji sam od toga hahaDrago mi je da imate strpljenja.
To vas cini jednim od boljih lizaca jer zenu nije jednostavno zadovoljiti.
Udobno se smjestite.
Pocnite laganim poljupcima oko stidnih usana. LAGANO gurnite prst u vaginu i prodjite jezikom cijelim podrucjem do guze.. Gurnite jezik u guzu. Nakon nekoliko sekundi vratite se na pocetak i potrazite klitoris. Lagano ga sisite i kruzite jezikom po njemu prvo laganijim pa sve brzim pokretima lagano je jebuci prstom. Gurnute jezik u vaginu i jebite ju jezikom. Zapamtite da zene ne vole izravan dodir pstima po klitorisu osim ako nije sasvim lagano. Kruzite jezikom sve brze i osjetit cete kroz neko vrijeme kako vam svrsava na jeziku... Reci cete da je vrijedilo.
neU cemu je poanta da muskarci uglavnom vole izrazito grub seks?
Što znači , vjerovati u ljubav ?Mod, vjerujes li ti u ljubav?
Ljubav, ne zaljubljenost. Od zaljubljenosti nastaje ljubavŠto znači , vjerovati u ljubav ?
Ljubav shvaćam drugačije od uobičajnih shvaćanja i prihvaćanja ljubavi . Ljubav je vrlo širok pojam.
Ljudi obično miješaju ljubav i zaljubljenost .
Recimo da nas dvoje imamo ljubavLjubav, ne zaljubljenost. Od zaljubljenosti nastaje ljubav
blago njoj hahaRecimo da nas dvoje imamo ljubav
Daaa, fino sa smislom i tempom...znači voliš liz kako si ga opisala?
ubit ćeš me sig.uhhhhhDaaa, fino sa smislom i tempom...
Jesam vas napalila pricom?ubit ćeš me sig.uhhhhh
Sigurno turpija jezikom zenske spolne organe po sjeveru RHJesam vas napalila pricom?
Pitali Muju da li vjeruje u ljubav na prvi pogled
Kaže Mujo: "bolan kako ne bi vjerovao, pa da sam Fatu vidio dva puta, zar misliš da bi je ženio?"
jako. većeras je moja najebala haha. počinjem sa treningom lizanjaJesam vas napalila pricom?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|