Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahaha ajmoooooa onda ćeš ti umirati pod mojim jezikom haha
Znaci samo kruznim pokretima uzduz cijele picke nemojte se samo na jednom mjestu zadrzavat i obavezno jezik u rupicu, moze i u obe...a onda ćeš ti umirati pod mojim jezikom haha
Nemoj naglo Some. Posumnjati će!jako. većeras je moja najebala haha. počinjem sa treningom lizanja
Da moras bit suptilan, pitat ce zena za sta trenirasjako. većeras je moja najebala haha. počinjem sa treningom lizanja
naravno.ddugoko ga gurnut a usnom nježno po klituZnaci samo kruznim pokretima uzduz cijele picke nemojte se samo na jednom mjestu zadrzavat i obavezno jezik u rupicu, moze i u obe...
zna se hahaDa moras bit suptilan, pitat ce zena za sta treniras
Daaa... I ne zaboravite na prst, lagano kruzi unutar picke dok se cijede pickini sokovi....naravno.ddugoko ga gurnut a usnom nježno po klitu
Kad osjetite da svrsava na vasem jeziku ne mijenjate tempo...Daaa... I ne zaboravite na prst, lagano kruzi unutar picke dok se cijede pickini sokovi....
uh . popio bi ti sve sokove hahaKad osjetite da svrsava na vasem jeziku ne mijenjate tempo...
Ali ja imam vise iskustvaznaci covjek ima brijem staza u seksualnim odnosima koliko treba inace redovnog radnog staza za mirovinu a ti mu dajes lekcije
Tak smo ga i mi tu zvaliJa sam cuo da se on uvijek vraca kuci, a sad zamisli kak ga zovu gore
Obavezno mijenjajte pozicije...Prije sexa opustite zenu poljupcima, lagano je svlacite, ljubite i dirajte grudi, pa lizanje picke i naposlijetku sam cin.. Pocnite polako pa ubrzavajte tempo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|