Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari lav vrti vodu na svoj mlin kak njemu pašeHajde nemoj biti kontradiktoran. Pa rekao si da nisi bio ni sa jednom za plaćanje???!!!
Cekao sam da vidim hoces se sjetit dogovoraMa ko se zabavljaosta nisi rekao, ja visila na forumu cijeli dan
Stari lisacStari lav vrti vodu na svoj mlin kak njemu paše
Pa ja se sjetila al necu se ja nuditiCekao sam da vidim hoces se sjetit dogovora
Dajte vina hoću lom.....Preporuka uz koju pjesmu da se napijem veceras...
Oldy mi je dao dobru preporuku...Dajte vina hoću lom.....
Srce mi je slomljeno, previse je sve ovo za mene. (Dramaturska scena.)Pa ja se sjetila al necu se ja nuditi
Nije život jedna žena..Preporuka uz koju pjesmu da se napijem veceras...
Preporuka uz koju pjesmu da se napijem veceras...
Kako ono ide.. Zbogom forumeSrce mi je slomljeno, previse je sve ovo za mene. (Dramaturska scena.)
(Uzdasi.)
Odlazim. Zbogom.
A pasalo mi je...Sig se svima obećala za Valentinovo, a na kraju je bila sama s forumom
Zbogom SiG/Ančice.Kako ono ide.. Zbogom forume
E Ventura slomio si joj srčeko, bolje da si joj polomio uterus a da nisi tamo razmjenjivao flzide sa Partnerom.Srce mi je slomljeno, previse je sve ovo za mene. (Dramaturska scena.)
(Uzdasi.)
Odlazim. Zbogom.
Koji Ventura???E Ventura slomio si joj srčeko, bolje da si joj polomio uterus a da nisi tamo razmjenjivao flzide sa Partnerom.
jbg bilo je namijenjeno za SiG.Koji Ventura???
Mislim da nisi dobro polovio stvari
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|