nešto si mi tužna večerasEvo veceras sam bila iskrena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nešto si mi tužna večerasEvo veceras sam bila iskrena
Nee ja volim balade ali radi tehnike pjevanja, ne radi tugenešto si mi tužna večeras
Noc sombylaku noć svima
Ne brini, ovdje samMod, jesi ti skuzio da veceras netko nedostaje, i to ne samo veceras vec tri dana...
Ma znam da di ti tu, vidim da si logirannego, nesto drugo me muci...Ne brini, ovdje sam
Pa dobro SiGy taman te se Ventura riješio, očito te i prebolio, sad vjerojatno kara nešto dobro i uživa i ti ga opet vabiš. Baš si zdapiOprosti sto sam pretjerala, zasluzio si da ti objasnim na pristojniji nacin, bila sam kucka prema tebi a nisi zasluzio
Sretno V....
Pekla me savjest... Reagirala sam na decka bezobrazno a bio je uvijek fer i korektan prema meni. Bilo je puno situacija gdje sam trebala tako reagirati a nisam i onda se prelomilo na njemu. Sretno V... Zelim ti od srca sve najbolje picke ove i susjednih drzava...Pa dobro SiGy taman te se Ventura riješio, očito te i prebolio, sad vjerojatno kara nešto dobro i uživa i ti ga opet vabiš. Baš si zdapi
Ma ko se zabavljaosta nisi rekao, ja visila na forumu cijeli danI tako sam ja za Valentinovo sam jeo veceru uz svijece, jos k tome se i potrudio i naucio raditi vege jelo, pio vino uz pjesme Olivera, dok se SiG zabavljala.
Oprosti sto sam pretjerala, zasluzio si da ti objasnim na pristojniji nacin, bila sam kucka prema tebi a nisi zasluzio
Sretno V....
Eto SiG bila si skrušena, zamolila i dobila oprost. Evo uz ljubljenje ćeš dobiti Panterinu mikrobiotu.Opraštam ti sve, osim jedne stvari. I ti oprosti što sam te gnjavio s glupostima. Možda se opet vidimo jednom, volim se ljubiti s tobom.
Ma osjecala sam da sam pretjerala a ne volim da me to muci...zato sam se ispricala... A ne mogu se vise nalaziti bas radi te jedne stvari koju je ventura spomenuo... Jbg...svaka ce biti sretna s njim...Eto SiG bila si skrušena, zamolila i dobila oprost. Evo uz ljubljenje ćeš dobiti Panterinu mikrobiotu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|