Sisata i guzata
Well-known member
Ja se uglavnom ovdje pravim da sam ono sto nisamJbt ja sam mislio da su tu kurve ledenog srca i okorjeli kurvari a ono sve emotivci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se uglavnom ovdje pravim da sam ono sto nisamJbt ja sam mislio da su tu kurve ledenog srca i okorjeli kurvari a ono sve emotivci.
Ane pusa za Valentinovo
hvala i tebiAne pusa za Valentinovo
Kakav filmsig,gledaj film na novoj tv
ja volim svoju ženu 30 godina. i uvijek ću
Koga ti farbaš. Kakva ljubav, veže vas zajednički život, ono što ste u životu ostvarili, djecu kao ljude odgojili, uspjeh jednog i drugog na poslovnom planu zajednički je sve to uspjeh i to je to.ja volim svoju ženu 30 godina. i uvijek ću
Ma nemoj, a kako bi se mi to realizirali kao takvi da nije vas?Ja vjerujem u iskrenu ljubav jer je ja mogu osjetiti. Isto tako mogu biti lojalna i vjerna kao pas ako sam se toj osobi zavjetovala i ako sam sigurna da me ta osoba voli. Kod vas muskaraca je to malo sjebano jer imate nagon za stalnim promjenama.
Iskonski je to nagon. Alfa ženke i alfa mužjaciMa nemoj, a kako bi se mi to realizirali kao takvi da nije vas?
Meni su uvijek muskarci krivi za prevaru, ne bih krivila zene jer nije ona kriva sto me on dovoljno ne voli) Ali ja volim bezuvjetno i predano.. To mnoge plasiMa nemoj, a kako bi se mi to realizirali kao takvi da nije vas?
farbaj ti samog sebe. nebi nikad ostavio ženu radi sig ni blio koje druge. drugo je da bi htio biti sa sig.Koga ti farbaš. Kakva ljubav, veže vas zajednički život, ono što ste u životu ostvarili, djecu kao ljude odgojili, uspjeh jednog i drugog na poslovnom planu zajednički je sve to uspjeh i to je to.
Da je drugačije ne bi tu cvilio za SiGy
Apsolutno obratno, žene samo emocije pokazuju, a muškarci ih drže u sebiMeni su uvijek muskarci krivi za prevaru, ne bih krivila zene jer nije ona kriva sto me on dovoljno ne voli) Ali ja volim bezuvjetno i predano.. To mnoge plasi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|