Sisata i guzata
Well-known member
Srce me salje tebiii...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srce me salje tebiii...
A meni je vec pun kurac zajebancije,, seks, alkohol i kes vrte mi se iz dana u dan..Tak treba Sig,samo uzivancija...a doci ce ono pravo kad tad...nadamo se
Pa ti sve znas, sjecam se venturine teme kad si odbijala ovakvu glazbu, sada je puno bolja situacijaSrce me salje tebiii...
Poceo sam dobro utjecat na ljude hahaha
Ma ne treba ti sve to kad si s osobom koju volis..dovoljna je blizina, setnja uz rijeku, u miru i tisini... Ee mod jbt daj izbrisi ovo sta pisem kasnije, jos sam pod utjecajem alkoholaCoffe2go Sig bi pasalo za promjenu samo? .....kino,večerica.....
Postala si rumenko. Od nekoga ko se sevi ko da mu je zadnje u zivotu do setnje uz rijeku i mir i tisinu. E moja sigMa ne treba ti sve to kad si s osobom koju volis..dovoljna je blizina, setnja uz rijeku, u miru i tisini... Ee mod jbt daj izbrisi ovo sta pisem kasnije, jos sam pod utjecajem alkohola
RumenkoPostala si rumenko. Od nekoga ko se sevi ko da mu je zadnje u zivotu do setnje uz rijeku i mir i tisinu. E moja sig
Ajde ako nista bar te nasmijem hahahahaRumenko
Reko sam ti vec neke stvariNe kuzite vi sto je emocijalna praznina
Emotivna sig u nedjeljno jutroSeks za pare ili usputan seks iz zadovoljenja potrebe nikada nece moci zamijeniti seks iz ljubavi... Jedno je show, drugo kad se jezis od strasti i emocija... Cao, dovidjenjce
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|