M
Mozart deleted
Guest
Koje si pila? Ja sam se neki dan satro od gemistaVino je bilo jako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje si pila? Ja sam se neki dan satro od gemistaVino je bilo jako...
Nemam pojma iskreno boca vec u smecuKoje si pila? Ja sam se neki dan satro od gemista
NeJeebete li sta danas?...
Hvala Ancy
Za Sis
hehe sad tu pjesmu slušala
Ni meni ne fali seksa, samo ljubavi mi nedostajeMeni ne fali sex meni fali ljubav..
I meni takoZivim svaki dan kao da mi je rodjendanal nije to to, fali ono nesto..
A morao sam ženu tamburat. Ipak je Valentinovo. Kažu da je najteži posao tuđe novce brojati i svoju ženu jebavati.Jeebete li sta danas?...
To sam culaA morao sam ženu tamburat. Ipak je Valentinovo. Kažu da je najteži posao tuđe novce brojati i svoju ženu jebavati.
Meni ne fali sex meni fali ljubav..
Daaa kaj vas tak iznenadjuje to od menene fali mi stavljanje kurca u picku vec onaj osjecaj koji ti daje snagu...
Daj SiG nemoj nas zajebavati, nisi Ventura da tražiš ljubav....Daaa kaj vas tak iznenadjuje to od menene fali mi stavljanje kurca u picku vec onaj osjecaj koji ti daje snagu...
Pa jbt izgleda da smo istijedina razlika je sto ja ne trazim ljubav na pogresnom mjestu.Zaista trazim ljubav, jer ljubav daje zivotu smisao. Sve drugo(jebanje, zderanje,) su zivotinjski porivi.... Covjek je stvoren da voli i da bude voljen.Daj SiG nemoj nas zajebavati, nisi Ventura da tražiš ljubav....
Slazem se s tobom❤Pa jbt izgleda da smo istijedina razlika je sto ja ne trazim ljubav na pogresnom mjestu.Zaista trazim ljubav, jer ljubav daje zivotu smisao. Sve drugo(jebanje, zderanje,) su zivotinjski porivi.... Covjek je stvoren da voli i da bude voljen.
Idemo na setnju SigDaaa kaj vas tak iznenadjuje to od menene fali mi stavljanje kurca u picku vec onaj osjecaj koji ti daje snagu...
Svima nam to faliPa jbt izgleda da smo istijedina razlika je sto ja ne trazim ljubav na pogresnom mjestu.Zaista trazim ljubav, jer ljubav daje zivotu smisao. Sve drugo(jebanje, zderanje,) su zivotinjski porivi.... Covjek je stvoren da voli i da bude voljen.
FaliPa jbt izgleda da smo istijedina razlika je sto ja ne trazim ljubav na pogresnom mjestu.Zaista trazim ljubav, jer ljubav daje zivotu smisao. Sve drugo(jebanje, zderanje,) su zivotinjski porivi.... Covjek je stvoren da voli i da bude voljen.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|