old&ugly
Well-known member
A zašto si isključiva?????Ljute me ovi gejevi sa transica... Brate ako ne priznas da si peder ti si pedercina..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zašto si isključiva?????Ljute me ovi gejevi sa transica... Brate ako ne priznas da si peder ti si pedercina..
Jer jebe muskarca... Nema picku jer je muskarac.. A ako jebe muskarca jbg moze biti biseksualan ili peder.A zašto si isključiva?????
Al to je sve ok, samo me ljuti kad to netko ne prihvaca. Ima nas raznih na svijetu..Jer jebe muskarca... Nema picku jer je muskarac.. A ako jebe muskarca jbg moze biti biseksualan ili peder.
Pa to je njegov problem, a to što ga privlači pakšu to je već problem sam po sebi. Shvatio bih da netko osjeća nešto prema osobi istog spola ali da mu gura 20cm u debelo crijevo i da to zove ljubav, pa nemoj me....Jer jebe muskarca... Nema picku jer je muskarac.. A ako jebe muskarca jbg moze biti biseksualan ili peder.
A kak ce jadan, onda im ostaje samo oralacPa to je njegov problem, a to što ga privlači pakšu to je već problem sam po sebi. Shvatio bih da netko osjeća nešto prema osobi istog spola ali da mu gura 20cm u debelo crijevo i da to zove ljubav, pa nemoj me....
Pa oni su ti koji ustraju u priči da su njihove veze utemeljene u ljubavi, pa ako se ljubav svede samo na seks a ne na osjećaje i potrebe biti s nekim onda neka ne pametuju o tome. I homo i trans...A kak ce jadan, onda im ostaje samo oralac
Seks je samo tocka na i prave ljubavi.. A imaju dobar vazelin valjdaPa oni su ti koji ustraju u priči da su njihove veze utemeljene u ljubavi, pa ako se ljubav svede samo na seks a ne na osjećaje i potrebe biti s nekim onda neka ne pametuju o tome. I homo i trans...
Slusajte Macu...
Punjenje ide bez problema.. ko da punim telefon bukvalno ili kad tocim gorivoSlusajte Macu...
To mene Mozart tako zove...maca diskrecija? hahah baš pravo ime
Nismo se vidjeli...izgleda da je dobar taj mocart hahah
kako niste?? pa svakakvi su opisi ovdje paliNismo se vidjeli...
Sve je laz ja se zapravo uopce ne jebem...kako niste?? pa svakakvi su opisi ovdje pali
pa održi ih. vjerojatno ćeš mnogima pomoćiNema nista gore nego kad zena 90 posto pusenja provede samo drkajuci ili kad uzme samo glavic u usta... Ili kad stalno isti tempo i stalno iste pokrete radi... Eee trebala bi ja drzati ta predavanja...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|