Kozjak Dida
Well-known member
Pokušavam povući neku analogijuI sta bi ja sad trebala? Ne kuzim?
Tvoj petominutni oglas neću nikada uhvatiti...pa se mislim može li ovako okolokole...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušavam povući neku analogijuI sta bi ja sad trebala? Ne kuzim?
Ne kuzim opet jbg... Crnogorskih sam korijena... Sto me pitate? Ako mislite da se vidimo ipak mislim da ne bi funkcioniralo..Pokušavam povući neku analogiju
Tvoj petominutni oglas neću nikada uhvatiti...pa se mislim može li ovako okolokole...
Mislim si , ti si iskusna cura , znas odma procijeniti .-)Ajoooj prvo je gadan a potom zivi na racun zena... Ne pali me to..
Ma ja nabavim u vrutku ali postoje i recepti na netu...ne kužim se u to....to je jedan mješung ili?.....gdje nabaviti?
Pomiješajte 30 ml votke, 15 ml Cointreaua (ili nekog drugog likera od naranče), žlicu soka od limete i malo soka od brusnica. Sve sastojke stavite u šejker pun leda. Protresite i ocijedite (bez leda) u prigodnu čašu za koktele. Čaše ukrasite kriškom limuna ili zavijutkom limunove korice.Cuba libre, Cosmopolitan, pina colada...
Ove dvije stvari su mi dovoljne, a i kazem kao da bi ga iglom mogla probusitiMislim si , ti si iskusna cura , znas odma procijeniti .-)
Cijepit ću se fajzeromNe kuzim opet jbg... Crnogorskih sam korijena... Sto me pitate? Ako mislite da se vidimo ipak mislim da ne bi funkcioniralo..
Mislim da si ne bi odgovarali, tako da ipak ne... Ja idem na sigurnoCijepit ću se fajzerom
Imam.. Volim i Martini...Pomiješajte 30 ml votke, 15 ml Cointreaua (ili nekog drugog likera od naranče), žlicu soka od limete i malo soka od brusnica. Sve sastojke stavite u šejker pun leda. Protresite i ocijedite (bez leda) u prigodnu čašu za koktele. Čaše ukrasite kriškom limuna ili zavijutkom limunove korice.
Poslužite u rashlađenoj čaši za martini.........imaš čaše za Martini?
Sigurno u kom smislu?Mislim da si ne bi odgovarali, tako da ipak ne... Ja idem na sigurno
U smislu da cu onome koga pustim odgovarati u potpunosti i da ce mi biti ugodno... Ja to odmah vidim.. Sto moze proci a sto neSigurno u kom smislu?
paaaaa.....mogla bi jedna kombinacija večeras.....sad sam ozbiljan,baš mi se cugaImam.. Volim i Martini...
Uf a ja evo radno...paaaaa.....mogla bi jedna kombinacija večeras.....sad sam ozbiljan,baš mi se cuga
Pošteno.U smislu da cu onome koga pustim odgovarati u potpunosti i da ce mi biti ugodno... Ja to odmah vidim.. Sto moze proci a sto ne
na poslu si?....do kada?Uf a ja evo radno...
Ajoj do kasno..... Danas nazalost necu uspjeti..na poslu si?....do kada?
a jbg....tko pita ne skitaAjoj do kasno..... Danas nazalost necu uspjeti..
Evo Iša sam provjeriti njegova svojstva. Izdrža sam 5 minuta jakog nabijanja što za mene i nije loše Nakon 10 min pauze bio je oralac s svršavanjem u usta, ja zadovoljan..Cijepit ću se fajzerom
Znaci... PreporukaEvo Iša sam provjeriti njegova svojstva. Izdrža sam 5 minuta jakog nabijanja što za mene i nije loše Nakon 10 min pauze bio je oralac s svršavanjem u usta, ja zadovoljan..
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|