Sisata i guzata
Well-known member
Maserka je moja prijateljica i najveci profesionalac kojeg znam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slinisa , mi ovdje ne percipiramo priglupe pimpove , stari sviraj frulupa nije ti maserka konkurencija....ti u Zgb ona u Splitu......zapravo si i inače bez konkurencije.....još samo trebaš curke probat,hehehh
Ima tamo na forum.hr tip za kojeg sumnjam da je on zapravo Patak Tip ima čudnu vibru ali ipak dosta normalnije piše nego Patak, ali možda mu je ode ka ispušni ventil. I taj je iz Istre, tu njegovih godina, neoženjen i uglavnom je na bolovanju radi psihičkih problemaEee tamo cu se registrirat.. Na psihologiju. Hr
Pa vrati gaMa nisam na to mislila vec po broju poruka... Ja imam 13.000 skoro a vi po 2000 svi... Patak je jedini imao 6000
Jbt kako sve pratis... Imas kompjutersko pamcenjeI Thirstin je iz Istre.
I on je dobio ban, isto je imao neku čudnu spiku.Jbt kako sve pratis... Imas kompjutersko pamcenje
A jbg.... Tko moze doci na ovakve forume... Malo normalnihI on je dobio ban, isto je imao neku čudnu spiku.
Misliš da će onda Patak uskrsnuti poput Lazara i po drugi putI on je dobio ban, isto je imao neku čudnu spiku.
ali jesi kraljicaMa mene osobno ne moze isto nitko uvrijediti jer jbg.. Sve je transparentno.. Znam tko sam, sto sam, sto mogu a sto ne mogu...necije misljenje je samo misljenje od kojeg ja nemam ni iz dzepa ni u dzep..
Ali evo primjera radi... Ljudi su se vrijedjali na moju zajebanciju da sam ja "kraljica"...
Znaci, ne samo sto je to ocita zajebancija koju mozes ili prihvatiti ili ne.. Nego cak i da ja za sebe mislim zaista da sam kraljica i da sam najbolja sto to nekoga ima vrijedjati? Ja to mislim za sebe i nisam nekoga uvrijedila time sto mislim ili ne mislim da sam najbolja. Isto tako napadali su me zbog mog nacina rada... Ako nisi moj klijent i ne placas me.. Budimo relani... Sto te briga na koji nacin ja radim, koji su mi kriteriji za klijenta, koga pustam a koga ne...
Hocu reci.. Zaista si ljudi daju svasta za pravo...
Hvala Sombi, ali zaista je rijec o zezancijiali jesi kraljica
Ne znam. Mogu pitat Moda u pp. Opet.Misliš da će onda Patak uskrsnuti poput Lazara i po drugi put
Ja sam mu dala vaginu da ga ne pusti natrag...Ne znam. Mogu pitat Moda u pp. Opet.
Šta nisi rekla da ti je Patak prijatelj.Ja sam mu dala vaginu da ga ne pusti natrag...
A vidis kakav jeŠta nisi rekla da ti je Patak prijatelj.
znamHvala Sombi, ali zaista je rijec o zezanciji
A Ventura koji je iskopirao i spremio moj oglas. Neces majci vise brisatA vidis kakav je
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|