Sisata i guzata
Well-known member
Pa sad bas da vratim patka...Znači kad dodje Mod kod tebe drugi put, nicht sex dok ne vratiš Patka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad bas da vratim patka...Znači kad dodje Mod kod tebe drugi put, nicht sex dok ne vratiš Patka
Treba vremena da srce prihvati neke stvari...Gdje je Kozjak... Zasto svaki s kojim ne dogovorim susret ode sa teme...
Ti si mojaJa generalno nikad u zivotu nikome nista nisam oprostila, samo sam nastavila zivjeti tako da sam presla preko toga
Jesam Moda sta ces vrati patkaTi si moja
i meni.Bit ce mi drago
Znam... Samo nekako je monotono... Vise nitko ne raspravlja...sad se vratim na forum i imam za pročitati 4 stranice. da je patak tu bilo bi 50 str. čitao sam jučer šta je sve rekao oldiju. nek se hladi još malo.
Ako ti tako kazes , ali se mora ispricati svima , a posebno Maserki i Oldiu . Ti odgovaraš za njega , ako pretjera , lomi mu noge jbg .....Jesam Moda sta ces vrati patka
Jel ima neka tema na forumu za ove koji ne uspiju kod Sig...potpora, savjeti kako dalje i slično?Gdje je Kozjak... Zasto svaki s kojim ne dogovorim susret ode sa teme...
Morat ce, slazem se apsolutnoAko ti tako kazes , ali se mora ispricati svima , a posebno Maserki i Oldiu . Ti odgovaraš za njega , ako pretjera , lomi mu noge jbg .....
Ima, neki nasi poznati su vec tamoJel ima neka tema na forumu za ove koji ne uspiju kod Sig...potpora, savjeti kako dalje i slično?
Onda ?Morat ce, slazem se apsolutno
Nisi valjda u Đardinu bija?!?!Ova kod koje sam bio baš i nije nekog izgleda ali barem nije skupa, ali eto i ona počela gurati ovu Sigičinu priču, tj prima samo one koje zna, pouzdane i koji joj odgovoraju. Pa brate mili danas ne možeš ni ući u ovaj sport, to je stvarno
Ah... Nadam se...Jel je on uopće došao k sebi od sinoć ?
Molim uputnicu, osjećam se spremnim da podijelim tugu koja navire iz mene...Ima, neki nasi poznati su vec tamo
Pa sto sad Sigy? Jel ga puštaš na slobodu ?Ah... Nadam se...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|