Sisata i guzata
Well-known member
Ajde pustamAko dode...Pa sto sad Sigy? Jel ga puštaš na slobodu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde pustamAko dode...Pa sto sad Sigy? Jel ga puštaš na slobodu ?
Klub potpore onima kojima Sigica ne da pičke, može takav naslovJel ima neka tema na forumu za ove koji ne uspiju kod Sig...potpora, savjeti kako dalje i slično?
Ma radi sto hoćeš, ali drži tog Patka pod šlapom , kad javi da puši travu, daj neki znak da ga opet blokiram jbgMod, jel mozemo pokrenut temu "sig-armija najvjernijih fanova"
Ma "SIG-armija najvjernijih fanova"...Klub potpore onima kojima Sigica ne da pičke, može takav naslov
Ja za Patka nisam siguran da li razumije sve što piše ili ga nije briga...nije dobro ni u kojem slučaju...činjenica je da se postavlja da je dovoljan sam sebi tako da nisam siguran da li ga je uopće iti malo briga što je baniranAh... Nadam se...
Stavit cu samoMa radi sto hoćeš Ali drži tog Patka pos šlapom , kad javi da puši travu, daj neki znak da ga opet blokiram jbg
Nisam nisam mada je stan neka rupa al zaboli me. Pa jeli ima još tih po Đardinu i bedemu, jel moguće to???!!!???Nisi valjda u Đardinu bija?!?!
Ako jesi ja se ne cijepim...
Oooo, briga ga je itekakoJa za Patka nisam siguran da li razumije sve što piše ili ga nije briga...nije dobro ni u kojem slučaju...činjenica je da se postavlja da je dovoljan sam sebi tako da nisam siguran da li ga je uopće iti malo briga što je baniran
Ne znam, al ono kako su izgledale prije 15 godina je bilo strašno..Nisam nisam mada je stan neka rupa al zaboli me. Pa jeli ima još tih po Đardinu i bedemu, jel moguće to???!!!???
Vi o nekim djevojkama za druzenje....Ne znam, al ono kako su izgledale prije 15 godina je bilo strašno..
Teško bi se to nazvalo druženje...prije zona sumraka...Vi o nekim djevojkama za druzenje....
Otkud znate za "zonu sumraka"Teško bi se to nazvalo druženje...prije zona sumraka...
Nekakav pandam Gajevoj ako ne griješimVi o nekim djevojkama za druzenje....
Imam razgovor u pp sa tim naslovomOtkud znate za "zonu sumraka"
Ne, to nije originalno - bolje klub potpore koji nisu dobili pičkeMa "SIG-armija najvjernijih fanova"...
Valjda slučajnost...Imam razgovor u pp sa tim naslovom
To je stvarno mali klubNe, to nije originalno - bolje klub potpore koji nisu dobili pičke
Vi koji ste dobili ne šutirajte nas na podu...sram vas bilo.Ne, to nije originalno - bolje klub potpore koji nisu dobili pičke
Legija kažnjenihTo je stvarno mali klub
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|