Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I odbio si threesome...svjestan si toga...Ma nisam išao cugat, Iša sam odnit verdure na pazar.
A kako će biti generacijo, više visi nego što stojikako je oldy ,generacijo
To mi je traumatična tema, zaboli me i glava i srceAjde ajde, treba nam rasprave
Al nisi ni platio...ja pristajem na sve, bonovi, čekovi, WU,pay safe pichke materine...al nema...jel imaš viška štapova?haha nisam je ni ja vidio prije
Nismo se posvađali. Mislili smo na kavu, ali on je nešto ohladio.Ventura, kako to da ste se ti i Marijole posvadjali?
Ali jutros si rekao da vise ne razgovaras s njim... Jel to zato sto ti nije dao onu recenziju ili?Nismo se posvađali. Mislili smo na kavu, ali on je nešto ohladio.
kako kome hahaA kako će biti generacijo, više visi nego što stoji
Jbg za tebe je Venty urgirao , Patak ima jaču vezumene si puno duže banirao,a kamilica bio za njega
Umrezeni smo kao gradska uprava...Jbg za tebe je Venty urgirao , Patak ima jaču vezu
platio 1000 kn. al vjeruj vrijedi svake lipeAl nisi ni platio...ja pristajem na sve, bonovi, čekovi, WU,pay safe pichke materine...al nema...jel imaš viška štapova?
Ali izgleda da ga nema vise...Umrezeni smo kao gradska uprava...
urgirao da me blokiraš?Jbg za tebe je Venty urgirao , Patak ima jaču vezu
Jao Somi... Ne treba im pisati... Ali hvala..platio 1000 kn. al vjeruj vrijedi svake lipe
Ma ne... Da vas odblokira..urgirao da me blokiraš?
Blago onima koji ne vidješe a povjerovaše....platio 1000 kn. al vjeruj vrijedi svake lipe
nek znaju da nisi jeftina robaJao Somi... Ne treba im pisati... Ali hvala..
Pa nije ni to skuponek znaju da nisi jeftina roba
stvarno? ja mislio da me ne voli baš. mada smo se pomiriliMa ne... Da vas odblokira..
Ne zazivaj vraga , pojavit će se ne briniAli izgleda da ga nema vise...
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|