Sisata i guzata
Well-known member
Jeste... Otkad je shvatio da ja imam 20 ljudi u imeniku sad mu je Bukefall na tapetistvarno? ja mislio da me ne voli baš. mada smo se pomirili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste... Otkad je shvatio da ja imam 20 ljudi u imeniku sad mu je Bukefall na tapetistvarno? ja mislio da me ne voli baš. mada smo se pomirili
vrijediš ti puno više sigi. i molim te naplačuj još više. ko hoče nabolje nek i platiPa nije ni to skupo
Ma ne. Nisam ga ni tražio recenziju.Ali jutros si rekao da vise ne razgovaras s njim... Jel to zato sto ti nije dao onu recenziju ili?
Cudno mi je, bili ste si dobri...Ma ne. Nisam ga ni tražio recenziju.
A mene nisi nikad banirao iako sam to tražio nekoliko puta.Jbg za tebe je Venty urgirao , Patak ima jaču vezu
Bez 2000 nedaj Somiju ni da na parlafon pozvonivrijediš ti puno više sigi. i molim te naplačuj još više. ko hoče nabolje nek i plati
Budemvrijediš ti puno više sigi. i molim te naplačuj još više. ko hoče nabolje nek i plati
Ti si nasa muza ovdjeA mene nisi nikad banirao iako sam to tražio nekoliko puta.
hvala ventyA mene nisi nikad banirao iako sam to tražio nekoliko puta.
Na čemu?hvala venty
Sto si urgirao da oslobodi mod somija...Na čemu?
pa to da si urgirao za mene hahaNa čemu?
I odbija bi i danas a ne tada zelen Pisa sam o tome kako mi je jedna narkićka pitala na rivi za bus, ali bila je nečemu pa smo se malo povatali ( doduše nisam je jebo) ali ta je bila avion za one dvi iz đardina..I odbio si threesome...svjestan si toga...
Ti imaš mazohističkih sklonosti , shvatio sam to na vrijemeA mene nisi nikad banirao iako sam to tražio nekoliko puta.
Urigirao jesam u vezi tebe.pa to da si urgirao za mene haha
Sto bi rekao patak... Svaki sadista nade svog mazohistu....Ti imaš mazohističkih sklonosti , shvatio sam to na vrijeme
Bićemo opet.Cudno mi je, bili ste si dobri...
Krv nije vodaBićemo opet.
20 i nije puno.Jeste... Otkad je shvatio da ja imam 20 ljudi u imeniku sad mu je Bukefall na tapeti
Za taj broj bi ju i zaprosio kazes20 i nije puno.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|