Imam ti ja viska pa posudimbolje da nisam u zg. već bi prodao sav pribor za ribolov haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ti ja viska pa posudimbolje da nisam u zg. već bi prodao sav pribor za ribolov haha
Ma nema veze , otići ću ja pa mu napišem RecenzijuIma brojeve zena kod kojih nije bio...
Ajde...vidis da mu je frend zakazaoMa nema veze , otići ću ja pa mu napišem Recenziju
Nisam bas siguran, skrivas ti neku samo za sebeTi već imaš sve
Pa i ja sam mu frend. Ima on 2 frendaAjde...vidis da mu je frend zakazao
Istina.... Pomozi mu...Pa i ja sam mu frend. Ima on 2 frenda
Pa imam. Šalim se nemam 20, nekih 5,6. Tina Siget, Andreja, Dea, Ana Rudeš, Bonnie, Leona. To još prije što sam upisao pa ostalo.Ima brojeve zena kod kojih nije bio...
Auuuu... Pa one su vec 100 puta promijenile brojPa imam. Šalim se nemam 20, nekih 5,6. Tina Siget, Andreja, Dea, Ana Rudeš, Bonnie, Leona. To još prije što sam upisao pa ostalo.
koja je od njih najbolja?Pa imam. Šalim se nemam 20, nekih 5,6. Tina Siget, Andreja, Dea, Ana Rudeš, Bonnie, Leona. To još prije što sam upisao pa ostalo.
Kako si mene nazvala?Ja brisem ljude s kojima se nisam cula pet, sest m.j....poneke blokiram... I tako..ugl se vrti oko 20 stalnih...
A ti si stvarno neki. Čitaj malo bolje.koja je od njih najbolja?
Ventura mi piseKako si mene nazvala?
Kažem kao i ja, imam brojeve od tih Brazilki i Kristalke kod koje nisam bio ali sve dogovorio u detaljIma brojeve zena kod kojih nije bio...
Meni bi to samo zauzimalo imenik...Kažem kao i ja, imam brojeve od tih Brazilki i Kristalke kod koje nisam bio ali sve dogovorio u detalj
1. Leonakoja je od njih najbolja?
Nemoj pretjerivati da ti ne oglase broj na nekom gay portalu za osvetu.Jedan put sam posla poruku nekoj extra ženskih s EGE iz Belgije, čak i odgovorila pristojno
Ta Bonnie mi je upala u oko bahatošću, objavljivala oglase u kojima se svadjala već s nekim1. Leona
2. Andreja
3. Ana
4. Bonnie
5. Dea
Da li ove cure imaju zatvoreni krug kao Sig ili se može zvati?1. Leona
2. Andreja
3. Ana
4. Bonnie
5. Dea
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677