old&ugly
Well-known member
Zamjeni 1. i 2.1. Leona
2. Andreja
3. Ana
4. Bonnie
5. Dea
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamjeni 1. i 2.1. Leona
2. Andreja
3. Ana
4. Bonnie
5. Dea
Jel Kristal u Superligi pa je nema na spisku?Zamjeni 1. i 2.
Koliko sam skužija, kad dodješ kod nje onda barem prvih pola ure ode na priču pa onda ti više i nije do jebačineJel Kristal u Superligi pa je nema na spisku?
Meni ode i vise ali ja ne naplacujem po satuKoliko sam skužija, kad dodješ kod nje onda barem prvih pola ure ode na priču pa onda ti više i nije do jebačine
Meni su u kontaktima sačuvane uglavnom te koje ne naplaćuju po satu i ne gledaju na vrijeme.Meni ode i vise ali ja ne naplacujem po satu
Dobro ti si andjeo i buduća svetica Prilično sam siguran da Kristalna naplaćuje po satu....Meni ode i vise ali ja ne naplacujem po satu
Tko zna posao znatako i privuces kvalitetne ljude od povjerenja kao sto si ti i nemas problema za ubuduće...Meni su u kontaktima sačuvane uglavnom te koje ne naplaćuju po satu i ne gledaju na vrijeme.
BuducaDobro ti si andjeo i buduća svetica Prilično sam siguran da Kristalna naplaćuje po satu....
Cak i ja znam da je nova galerija poznata po tomeMene su negdje 2017 tako ispreskakale u Novoj Galeriji da je to da me se tuče i ne da plakat. Mislim da su se zvale Maja i Dora. Maja plava MILF i Dora crna oko 25 tada. Uglavnom šteta 1800 kn a sam sam ga na kraju morao plesniti. Te jednu zabolila leđa, ne diraj sise jer će dobiti stvari, pa pukao kondom,pa ti je prevelik, pa ovo pa ono...
Za obranu mogu reći da je to bila prva akcija. Rekao sam sebi drugi puta ću pametnije...a nisam baš
Zato me sad zanimaju neke stvari a nemam koga pitat jer nitko tamo ne ideCak i ja znam da je nova galerija poznata po tome
E jbg.. Taman sam te mislila nagovorit da odes... Pa ne moze biti tooolikoo loseHaha mene je jedna od cura kod koje češće odem upozorila na Novu Galeriju Eto što ti je kvalitetna usluga!
A sad se bojim da ces mi naplatit tu recenzijuE jbg.. Taman sam te mislila nagovorit da odes... Pa ne moze biti tooolikoo lose
Ja kad sam izašao imao sam osjećaj da je mene jebalo a ne da sam ja to trebao napraviti....neiskustvo, provincijalac u metropoli..Haha mene je jedna od cura kod koje češće odem upozorila na Novu Galeriju Eto što ti je kvalitetna usluga!
Imaju dobri ćevapi tamo Urban , ako falis jebacinu bar se možeš fino najestiE jbg.. Taman sam te mislila nagovorit da odes... Pa ne moze biti tooolikoo lose
Ako ostane kuna....Imaju dobri ćevapi tamo Urban , ako falis jebacinu bar se možeš fino najesti
Mod reci mui nemoj da ja kasnije budem duzna...Imaju dobri ćevapi tamo Urban , ako falis jebacinu bar se možeš fino najesti
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|